Forhandlingsforhold

Hvad mener Danmarks Lærerforening om dagpengereformen? Hvilke indsatser har foreningen sat i værk for sikre god undervisning gennem gode arbejdsvilkår? Og hvad sker der i overenskomstforhandlingerne? Og hvilke resultater er der kommet ud af de seneste OK-forløb? Læs mere her
God undervisning via gode arbejdsvilkår God undervisning via gode arbejdsvilkår

God undervisning sikres bedst gennem gode arbejdsvilkår. Læs mere om foreningens synspunkter og anbefalinger.

Beskæftigelse og ledighed Beskæftigelse og ledighed

På disse sider kan du læse om Danmarks Lærerforenings beskæftigelsespolitik. Bliv blandt andet klogere på foreningens beskæfigelsesforslag og meget mere.

Dagpengereform Kampagne Dagpengereform Kampagne

Danmarks Lærerforening er gået sammen med en lang række øvrige fagforeninger for at opfordre Folketinget til at gøre noget ved dagpenge-problematikken. Læs mere.

Kommunalt budgetarbejde og skoleøkonomi - en guide Kommunalt budgetarbejde og skoleøkonomi - en guide

Indflydelse på skoleøkonomi og ressourceallokering. Udformningen og vedtagelsen af de årlige kommunale budgetter er uden sammenligning det vigtigste politiske arbejde i kommunerne

OK13-forløbet

Danmarks Lærerforening lægger nu alle dokumenter om forløbet op til og efter lockouten i 2013 frem, så alle, der har lyst, kan gå på opdagelse i dem. Læs om hele OK13-forløbet og download relevante dokumenter.

Vores aftaler. Din styrke

Danmarks Lærerforening er med i kampagne-indsatsen Vores aftaler. Din styrke

Kampagne - Er du OK?

Er  du OK?

(Alle LO's og FTF's fagforeninger står i fællesskab bag OK-indsatsen. 1,5 mio. danskere er medlemmer af en fagforening under LO eller FTF)