Lærer og Meningsdanner

I løbet af 2017 vil det tredje hold afslutte uddannelsen Lærer og Meningsdanner, som Danmarks Lærerforening har udbudt siden 2014
Meningsdanneruddannelsen2

Danmarks Lærerforening har siden november 2014 givet medlemmerne mulighed for at deltage på uddannelsen Lærer og Meningsdanner

Uddannelsen er gennemført i samarbejde med Tænketanken CEVEA & Huset DeltagerDanmark.

 

Formålet har været, at udvide antallet af aktive meningsdannere blandt de medlemmer, som ikke var valgt til en tillidspost. Dermed kan flere deltage aktivt i den offentlige debat om skolepolitiske forhold.

Uddannelsen har været en succes, og der har været stor tilslutning til de to forløb, som har været afholdt indtil nu - godt 40 personer har gennemført uddannelsen.

 

 Et uddannelsesforløb strækker sig over et halvt år, fordelt på 3 moduler á 3 dage. Mellem modulerne har deltagerne skullet skrive blog- og debatindlæg samt udvikle pressestrategier.

Som led i uddannelsen er der også etableret en blogside: Skolenindefra.dk

Besøg siden og læs de mange indlæg, som de, der har deltaget på uddannelsen, har skrevet. 

Når det tredje hold afslutter uddannelsen i løbet af 2017 har godt 60 personer gennemført uddannelsen. Det er en politisk beslutning, der afgør, hvorvidt uddannelsen skal udbydes til et nyt og dermed fjerde hold.

.