Nyhedsoversigt

 • Nyheder 22. juni 2016

  DLF gentager succesen Lærer og Meningsdanner

  Efter to år og stor succes gentager Danmarks Lærerforening til efteråret uddannelsen Lærer og Meningsdanner, hvor du kan blive rustet til at deltage i den offentlige debat. Du kan skrive dig op allerede nu, så du får besked, når vi åbner for ansøgninger.

 • Nyheder 20. juni 2016

  Debat: Hvor er regeringens visioner for velfærden?

  Formændene i Virkelighedens Velfærd og formand for Uddannelsesforbundet havde søndag et debatindlæg i Politiken om besparelserne på velfærden ovenpå regeringen og KL's økonomiaftale.

 • Nyheder 17. juni 2016

  Færre penge til folkeskolen

  Der er blevet færre penge til folkeskolen per elev det seneste år. Det viser nye tal fra Social- og Indenrigsministeriet. Dybt bekymrende, mener både DLF og Skolelederforeningen.

 • Nyheder 16. juni 2016

  Økonomiaftalen får konsekvenser for folkeskolen

  Ny aftale mellem regeringen og KL om kommunernes økonomi betyder, at der er stor risiko for nedskæringer på skoleområdet de kommende år, mener DLF.

 • Nyheder 15. juni 2016

  Ny undersøgelse: Offentligt ansatte tør ikke at ytre sig

  Tre ud af fem offentligt ansatte er bange for at ytre sig. Det viser en ny undersøgelse fra FTF, der bl.a. er hovedorganisation for Danmarks Lærerforening. Alarmerende, lyder det fra FTF's formand.

 • Nyheder 15. juni 2016

  Mød DLF på Folkemødet

  I morgen mødes tusindvis af meningsdannere, politikere og interesseorganisationer til Folkemødet på Bornholm. Danmarks Lærerforening deltager både med egne arrangementer og i andres debatter.

 • Nyheder 14. juni 2016

  Knap hver 5. elev går i privatskole

  18 pct. af grundskoleeleverne går i privatskole, viser nye tal. Bekymrende, at så mange forældre vælger folkeskolen fra, mener DLF.

 • Nyheder 08. juni 2016

  Skolelederne: Nej til omprioriterings-bidrag

  4 ud af 5 af Skolelederforeningens lokale formænd mener, at omprioriteringsbidraget vil få negativ betydning for skolens økonomi. Det viser ny rundspørge.

 • Nyheder 03. juni 2016

  Afgørelse i Arbejdsretten: Eleverne er de egentlige tabere

  I dag faldt der dom i Arbejdsretten i den sag, Danmarks Lærerforening har rejst om, at KL har været illoyal i sine udmeldinger til kommunerne om et af 15 initiativer i det aftalte politiske papir om arbejdstid fra OK15.

 • Pressemeddelelser 01. juni 2016

  Ministeren sender et vigtigt signal til lærerne

  Danmarks Lærerforening hilser det velkomment, at undervisningsministeren nu søger en afklaring i forhold til de mål, der er sat for folkeskolens undervisning. Debatten om Fælles Mål har vist, at der er behov for større tydelighed om målene status.

 
1 2 3 4 5 ... 133
Næste ›