Nyhedsoversigt

 • Nyheder 20. juli 2016

  Kom til højskolepædagogisk konference

  Danmarks Lærerforening, Folkehøjskolerne og Center for Ungdomsforskning inviterer alle med interesse for skole, pædagogik og uddannelse til højskolepædagogisk konference i september.

 • Nyheder 13. juli 2016

  Tilmeld dig konferencen ”Udsyn i udskolingen”

  Kom til konference om unges overgang fra grundskole til ungdomsuddannelse i slutningen af august. Konferencen afslutter det 2-årige projekt ”Udsyn i udskolingen”, som Danmarks Lærerforening og KL står bag.

 • Nyheder 04. juli 2016

  Flere kommuner har lokalt samarbejde om arbejdstid næste skoleår

  I 64 kommuner har den lokale lærerkreds og kommunen lavet en aftale om lærernes arbejdstid. Det giver mere fleksibilitet og er med til at skabe bedre undervisning, mener DLF.

 • Nyheder 22. juni 2016

  DLF gentager succesen Lærer og Meningsdanner

  Efter to år og stor succes gentager Danmarks Lærerforening til efteråret uddannelsen Lærer og Meningsdanner, hvor du kan blive rustet til at deltage i den offentlige debat. Du kan skrive dig op allerede nu, så du får besked, når vi åbner for ansøgninger.

 • Nyheder 20. juni 2016

  Debat: Hvor er regeringens visioner for velfærden?

  Formændene i Virkelighedens Velfærd og formand for Uddannelsesforbundet havde søndag et debatindlæg i Politiken om besparelserne på velfærden ovenpå regeringen og KL's økonomiaftale.

 • Nyheder 17. juni 2016

  Færre penge til folkeskolen

  Der er blevet færre penge til folkeskolen per elev det seneste år. Det viser nye tal fra Social- og Indenrigsministeriet. Dybt bekymrende, mener både DLF og Skolelederforeningen.

 • Nyheder 16. juni 2016

  Økonomiaftalen får konsekvenser for folkeskolen

  Ny aftale mellem regeringen og KL om kommunernes økonomi betyder, at der er stor risiko for nedskæringer på skoleområdet de kommende år, mener DLF.

 • Nyheder 15. juni 2016

  Ny undersøgelse: Offentligt ansatte tør ikke at ytre sig

  Tre ud af fem offentligt ansatte er bange for at ytre sig. Det viser en ny undersøgelse fra FTF, der bl.a. er hovedorganisation for Danmarks Lærerforening. Alarmerende, lyder det fra FTF's formand.

 • Nyheder 15. juni 2016

  Mød DLF på Folkemødet

  I morgen mødes tusindvis af meningsdannere, politikere og interesseorganisationer til Folkemødet på Bornholm. Danmarks Lærerforening deltager både med egne arrangementer og i andres debatter.

 • Nyheder 14. juni 2016

  Knap hver 5. elev går i privatskole

  18 pct. af grundskoleeleverne går i privatskole, viser nye tal. Bekymrende, at så mange forældre vælger folkeskolen fra, mener DLF.

 
1 2 3 4 5 ... 133
Næste ›