Nyhedsoversigt

 • Nyheder 23. september 2016

  Bondo til S: Medarbejdernes faglighed er nøglen

  Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen siger nu, at hun vil tage et opgør med den stigende kontrol og styring af offentligt ansatte. DLF's formand er klar til at finde løsninger, som hjælper borgere og medarbejdere. Det skriver han i et nyt indlæg.

 • Nyheder 16. september 2016

  Eleverne har fået flere timer men færre lærere

  Siden folkeskolereformen blev vedtaget, har eleverne i folkeskolen fået 36 procent flere timer. Det viser nye tal fra OECD. Men antallet af lærere til at undervise er faldet.

 • Nyheder 14. september 2016

  Debat: Hvilken skole ønsker vi?

  Hvorfor har vi en folkeskole, og hvad er skolens grundlæggende opgave? Den debat bør finde sted de kommende år. Sådan lyder det fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, i et debatindlæg i Jyllands-Posten i dag.

 • Pressemeddelelser 13. september 2016

  Undersøgelser: Nationale test skader elevernes undervisning

  Ny rapport fra DPU viser, at nationale test skævvrider undervisningen og ikke fungerer som et pædagogisk redskab. Det bakkes op af ny undersøgelse fra Danmarks Lærerforening, der viser, at 86 procent af lærerne mener, at der er for meget fokus på test og målstyring i folkeskolen.

 • Nyheder 07. september 2016

  Udsatte folkeskoler mister million-beløb

  Færre lærere til eleverne og mindre tid til inklusion. Det kan blive konsekvensen for folkeskoler i landets 54 fattigste kommuner, som står til at miste et særligt skolereform-tilskud på 600 millioner kroner. Lærere, ledere og forældre advarer mod besparelserne og opfordrer Christiansborg til at videreføre tilskuddet på finansloven.

 • Nyheder 31. august 2016

  Stadig pladser til højskolepædagogisk konference

  Det er stadig muligt at få en plads, når Danmarks Lærerforening, Folkehøjskolerne og Center for Ungdomsforskning inviterer alle med interesse for skole, pædagogik og uddannelse til højskolepædagogisk konference i slutningen af september. Tilmeldingsfristen er 10. september

 • Pressemeddelelser 30. august 2016

  Regeringens 2025-plan vil forringe velfærden

  Læs DLF-formand Anders Bondo Christensens kommentarer til den 2025-plan, regeringen netop har fremlagt.

 • Nyheder 29. august 2016

  Bliv uddannet Lærer og Meningsdanner

  Har du endnu ikke søgt, kan du stadig nå at søge om en plads på den populære uddannelse Lærer og Meningsdanner, som Danmarks Lærerforening tilbyder i samarbejde med Cevea. Ansøgningsfrist er 9. september.

 • Nyheder 24. august 2016

  Modtagelse af flygtningebørn

  Danmarks Lærerforening har i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp udarbejdet en guide til modtagelse af flygtningebørn og deres familier.

 • Pressemeddelelser 22. august 2016

  Ny forskning dokumenterer lærerens afgørende rolle

  En ny undersøgelse fra DPU viser, at det er læreren, som er den vigtigste faktor for, at eleverne lærer noget. DLF opfordrer til styrket fokus på kvalitet i undervisningen.

 
1 2 3 4 5 ... 135
Næste ›