Nyhedsoversigt

 • Nyheder 05. august 2016

  Velkommen til et nyt skoleår

  Danmarks Lærerforenings formand, Anders Bondo Christensen, har i dag sendt en hilsen til alle lærere sammen med undervisningsminister Ellen Trane Nørby og skoleledernes formand Claus Hjortdal.

 • Nyheder 09. juli 2014

  Debat: Vi vil ikke lukke øjnene for skolens udfordringer

  Vi bliver nødt til at få fokus på skolernes mulighed for at løfte den opgave, som politikerne har givet skolen. Det skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i Jyllands-Posten.

 • Nyheder 05. august 2013

  Hver tredje skoleleder er ikke klar til den nye folkeskole

  Hver tredje skoleleder føler sig ikke godt nok klædt på til at løfte den store opgave med skolereform og lærernes nye arbejdstidsregler. Det viser en rundspørge foretaget af Ugebrevet Mandag Morgen.

 • Nyheder 14. juni 2013

  Bondo om reformen: Lad os bruge midlerne rigtigt

  Lærernes formand Anders Bondo Christensen håber, at politikerne bruger tiden frem mod næste valg på at gentænke skoleaftalen og vurdere, hvordan midlerne bliver brugt mest hensigtsmæssigt.

 • Nyheder 21. maj 2013

  Bondo: Uudnyttet potentiale i skole-hjem-samarbejde

  Ifølge Venstre skal skolebestyrelserne i højere grad udfærdige spilleregler for forældrerollen. God idé at gøre forældresamarbejde til en kerneopgave, lyder det fra Anders Bondo Christensen. Han stiller dog spørgsmålstegn ved, om lovgivning er vejen frem.

 • Nyheder 14. april 2013

  Ledelse skal ske i tæt samarbejde mellem skoleleder og lærere

  En del medier omtaler et videoklip, hvor formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen i en festtale udtaler sig om ledelse på skolen. Talen adresserede KL og Moderniseringsstyrelsens retorik om skoleledelse.

 • Nyheder 28. februar 2013

  Konflikt skaber ikke en bedre skole

  Danmarks Lærerforening opfordrer til fortsatte forhandlinger for at undgå en konflikt, som kan kaste folkeskolen ud i kaos. Opfordringer kommer efter KL’s lockout-varsling i dag.

 • Nyheder 16. februar 2013

  KTO-forlig

  Der er i dag, lørdag den 16. februar, indgået KTO-forlig om de generelle forhold i kommunerne

 • Nyheder 15. januar 2013

  Speciallærernes viden er guld værd for inklusionen

  En ny rapport om inklusion viser, at to lærere i klassen styrker inklusionsopgaven. Lærernes specialpædagogiske viden er afgørende for, at inklusionen kan lykkes.

 • Nyheder 01. januar 2013

  Trepartsforhandlinger om lærernes efteruddannelse

  Pressemeddelelse: Danmarks Lærerforening efterlyser en langt større ambition i folkeskolereformen i forhold til efteruddannelse af lærerne. Og foreningen lægger op til tre-partsdrøftelser om udfordringen.

 
1 2 3 4 5 ... 9
Næste ›