Nyhedsoversigt

 • Nyheder 21. december 2011

  Overblik: Sådan forsvarer DLF din undervisning

  Useriøse påstande om hvordan lærernes arbejdstid forvaltes, fylder medierne i disse uger. Det skal være nemt for medlemmerne at få information om, hvad Danmarks Lærerforening foretager sig i den forbindelse. Ny oversigtsside giver dig overblikket

 • Nyheder 19. december 2011

  Medlemsbrev: Vi går ikke på kompromis med kvaliteten

  Jeg vil ikke finde mig i som lærer og formand for Danmarks Lærerforening, at vi må lægge øre til misinformation og angreb fra arbejdsgivernes side. Det skriver Anders Bondo Christensen i et netop udsendt brev til alle foreningens medlemmer.

 • Nyheder 14. december 2011

  Bondo afviser kritik af faglighedsniveauet

  Eleverne står langt stærkere fagligt i dag end tidligere generationer, påpeger Anders Bondo Christensen i en debat med Niels Egelund. Gense debatten, som blev vist på DR 2 tirsdag kl. 17.30.

 • Nyheder 08. december 2011

  Forældet it-udstyr modarbejder undervisningen

  Praktiske problemer med forældet it-udstyr og svigtende netforbindelser modarbejder den it-baserede undervisning. Kommunerne må tage deres del af ansvaret nu, lyder det fra Danmarks Lærerforening.

 • Pressemeddelelser 06. december 2011

  KL-spin om lærernes arbejdstid

  KL forsøger i dag at sælge en historie til medierne om, at der er mange lærere i den danske folkeskole sammenlignet med andre lande. Historien bringes til torvs i en pressemeddelelse og i KLs nyhedsbrev Momentum.

 • Nyheder 01. december 2011

  Undervisningstid: Antorini bruger forkerte tal

  Danmarks Lærerforening retter skarp kritik mod en ny rapport fra UNI-C. Forkerte konklusioner om lærernes undervisningstid, lyder det fra Anders Bondo Christensen

 • Nyheder 17. november 2011

  DLF: Folkeskolen har brug for forskningen

  Den nyeste forskningsbaserede viden skal bringes i spil på læreruddannelserne og skolerne. 28 millioner kroner til forskning i lærerpraksis er et skridt i den rigtige retning, lyder det fra Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 14. november 2011

  Folkeskolen kan se frem til flere mænd

  Det er vigtigt, men også realistisk, med en mere ligelig kønsfordeling på de danske lærerværelser, lyder det fra Anders Bondo Christensen. Nye tal fra landets professionshøjskoler viser, at de unge mænd for alvor er på vej til at gøre comeback foran katederet.

 • Nyheder 08. november 2011

  Kommunerne skærer 1 mia. på folkeskolen i løbet af to år

  På to år har kommunerne næsten skåret en milliard på udgifterne til folkeskolen. Besparelserne kan ikke undgå at ramme eleverne, fastslår Anders Bondo Christensen.

 • Pressemeddelelser 08. november 2011

  Kommunerne skærer 1 mia på folkeskolerne i løbet af to år

  6 ud af 10 kommuner skærer yderligere på folkeskoleområdet næste år. Det viser en aktuel gennemgang af de endeligt vedtagne kommunale budgetter for 2012.

 
1 2 3 4 5 ... 7
Næste ›