Nyhedsoversigt

 • Nyheder 17. december 2015

  Dobbelt så mange lærere skifter job

  Antallet af lærere, der finder et nyt arbejde i en anden kommune eller helt uden for folkeskolen, er mere end fordoblet efter reform og den nye arbejdstidslov. Det viser en ny undersøgelse fra Fagbladet Folkeskolen.

 • Nyheder / Pressemeddelelser 03. juli 2015

  Lærerne: Dybt bekymrende kommuneaftale

  Det er helt nødvendigt, at folkeskolen får tilført ressourcer, hvis det skal være muligt at løfte skolereformen og inklusion. Sådan lyder det fra Danmarks Lærerforenings formand Anders Bondo Christensen, som er meget bekymret over den kommuneaftale, som regeringen og KL netop har indgået.

 • Nyheder / Pressemeddelelser 22. maj 2015

  DLF: Flere lærere skal have mulighed for efteruddannelse

  Hvis vi skal styrke naturfagene i folkeskolen, så skal flere lærere blandt andet have mulighed for at efteruddanne sig, så de får det som linjefag, lyder det fra DLF.

 • Nyheder 22. april 2015

  Lejre indgår lokalaftale med lærerne

  Det skal være muligt for lærerne at forberede og efterbehandle undervisningen med høj kvalitet. Derfor har Lejre Kommune og Lejre lærerforening nu indgået en lokalaftale, som betyder, at lærerne maksimalt skal undervise 26 lektioner om ugen. DLF glæder sig over aftalen.

 • Webindslag / Nyheder 26. februar 2015

  Interview med Anders Bondo Christensen om OK-aftalen

  Web-tv: Interview med Anders Bondo Christensen, hvor han forklarer, hvorfor han anbefaler et JA til den kommende urafstemning om OK 15 på det kommunale område.

 • Pressemeddelelser 15. februar 2015

  Lærernes Centralorganisation og KL har indgået OK-aftale

  Efter flere dages lange og intense forhandlinger har Lærernes Centralorganisation og KL indgået en aftale om en treårig overenskomst.

 • Nyheder 26. januar 2015

  Odsherred indgår lokalaftale med lærerne

  Odsherred Kommune har i dag indgået en aftale om arbejdstid med Danmarks Lærerforenings lokale kreds. Aftalen indebærer blandt andet, at lærerne får mere fleksibilitet til at forberede undervisningen og maximalt må have 26 lektioner om ugen. Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, glæder sig over aftalen, som han kalder ansvarlig og konstruktiv.

 • Pressemeddelelser 15. januar 2015

  DLF: Kommune har krænket medarbejders ytringsfrihed

  Odense kommune har givet en lærer en advarsel for at udtale sig kritisk om arbejdsforholdene på skolen. Efterfølgende har kommunen afvist at lave en tjenstlig undersøgelse af sagen. Uforståeligt og en krænkelse af ytringsfriheden, lyder det fra Danmarks Lærerforening, som påpeger, at sagen er principiel og derfor stævner kommunen.

 • Nyheder 08. januar 2015

  Fokus på sikring af reallønnen: OK-forhandlingerne er i gang

  Både KL´s og Forhandlings-fællesskabets chefforhandlere var positivt stemte, efter de onsdag havde afsluttet det første forhandlingsmøde om fornyelsen af de kommunale overenskomster. Reallønnen skal sikres, lød det fra Anders Bondo Christensen, chefforhandler for Forhandlings-fællesskabet.

 • Pressemeddelelser 15. december 2014

  Den danske model er grundlaget for udvikling af den offentlige sektor

  Pressemeddelelse fra Forhandlingsfællesskabet: Forhandlingsfællesskabet har i dag udtaget lønmodtagersidens generelle krav til overenskomst¬fornyelsen i 2015 på det kommunale og regionale område.

 
1 2 3 4 5 ... 7
Næste ›