Nyhedsoversigt

 • Pressemeddelelser 19. maj 2017

  Sammenhængende og inkluderende indsats kan løfte elever med anden etnisk baggrund end dansk

  Politiske forslag skal ikke være snuptagsløsninger, men bygge på viden, lyder det fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 26. juli 2016

  Flygtningebørn har brug for modtageklasser

  Kommuner vil droppe modtageklasser og i stedet sende flygtningebørn direkte ud i almindelige folkeskoleklasser. Problematisk, lyder det fra DLF og flere eksperter.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 12. april 2016

  Debat: Undervisning af flygtningebørn er en god investering

  Hvis vi udhuler kvaliteten af undervisningen af flygtningebørnene for at opnå en kortsigtet økonomisk gevinst, risikerer vi, at det trækker lange spor ind i fremtiden. Med de menneskelige og økonomiske omkostninger der følger, skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg bragt i Berlingske Tidende tirsdag.

 • Pressemeddelelser / DLF på dagsordenen 08. april 2016

  Ny lov er kæmpe tilbageskridt for integrationen

  Regeringens lovforslag om undervisning af flygtningebørn vil udhule kvaliteten, og det vil blive meget dyrt på længere sigt. Både for det enkelte barn og for samfundet. Danmarks Lærerforening afholder i dag høring på Christiansborg om lovforslaget.

 • Nyheder / Pressemeddelelser / DLF på dagsordenen 11. januar 2016

  Flygtningebørn skal sikres kvalificeret undervisning

  Ifølge et internt notat fra KL mangler der hundredvis af modtageklasser til de mange flygtningebørn, som kommer til Danmark. Lærerforeningen påpeger, at mange af børnene er meget sårbare og har brug for særlig støtte.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 11. september 2015

  DLF vil hjælpe flygtningebørn

  DLF skal involvere sig i projekter, som arbejder for at sikre flygtningebørn et ordentligt undervisningstilbud og give dem en god tilværelse i Danmark. Det vedtog kongressen i går.

Abonnér på

Nyheder fra DLF