Nyhedsoversigt

 • Pressemeddelelser / Nyheder 28. juli 2017

  Bondo: Læreruddannelsen skal opgraderes

  Mens flere kommuner har problemer med at rekruttere lærere, er det problematisk, at vi ser ledige pladser på landets læreruddannelser. Et løft af uddannelsen vil kunne tiltrække flere dygtige studerende, mener Anders Bondo Christensen, formand for DLF.

 • Nyheder 16. marts 2017

  AE-Rådet: Hver 10. læreransatte har ikke en uddannelse

  Andel af ansatte i folkeskolen, der ikke har en læreruddannelse, er stigende. Det er nu hver 10. lærer, der højst har en gymnasial uddannelse. Det viser en ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, som Jyllands-Posten omtaler i dag.

 • Nyheder 02. november 2016

  Åbent brev til ministeren: Stop besparelser på uddannelsesområdet

  DLF-formand Anders Bondo Christensen har sammen med formændene for BUPL og Dansk Sygeplejeråd i dag sendt et brev til uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs om de varslede besparelser på professionshøjskolerne.

 • Nyheder 04. august 2016

  Flere er optaget på læreruddannelsen

  Antallet af studerende, som er optaget på læreruddannelsen er i 2016 steget med 14 procent i forhold til sidste år. DLF glæder sig over udviklingen.

 • Nyheder 08. januar 2016

  Omprioriterings-bidrag gør indhug i efteruddannelses-milliarden

  Efteruddannelses-milliarden er nu blevet ramt af en grønthøster, der har skåret to procent af de efteruddannelsespenge, kommunerne havde regnet med for i år, skriver Fagbladet Folkeskolen. Åbenlyst, at der er brug for investeringer i folkeskolen i stedet for flere besparelser, mener lærernes formand Anders Bondo Christensen

 • Pressemeddelelser / Nyheder 17. november 2015

  Rapporter dokumenterer mangel på lærere og for lidt tid til forberedelse

  Pressemeddelelse: Manglen på kvalificerede lærere i folkeskolen er mere end fordoblet på to år, og det hæmmer en optimal undervisning. Samtidig har lærerne for lidt tid til at tilrettelægge og følge op på elevernes undervisning. Det viser netop offentliggjorte statusrapporter fra SFI og KORA om folkeskolereformen.

 • Nyheder 26. oktober 2015

  Besparelser: Regeringen svigter kommende generationer

  Debat:Konvertér nedskæringerne til en investering i fremtiden, lyder opfordringen fra syv fagforeningsformænd - blandt andre Anders Bondo Christensen. Læs hele debatindlægget, som mandag er bragt i Dagbladet Politiken.

 • Nyheder 06. juli 2015

  DLF: Folkeskolen har brug for, at flere vil være lærere

  Nye tal fra Uddannelses- og Forskningsministeriet viser, at antallet af førsteprioritetsansøgninger til læreruddannelsen er steget med ni procent i år sammenlignet med sidste år. Danmarks Lærerforening peger på, at folkeskolen kæmper med lærermangel, og der er brug for, at flere vælger faget.

 • Nyheder / Pressemeddelelser 22. maj 2015

  DLF: Flere lærere skal have mulighed for efteruddannelse

  Hvis vi skal styrke naturfagene i folkeskolen, så skal flere lærere blandt andet have mulighed for at efteruddanne sig, så de får det som linjefag, lyder det fra DLF.

 • Nyheder 30. marts 2015

  Bondo blogger fra internationalt skole-topmøde

  Søndag-mandag deltager DLF-formand Anders Bondo Christensen og undervisningsminister Christine Antorini (S) i et topmøde, hvor de skal hente erfaringer fra kolleger fra lande med toppræsterende skoler. De blogger fra topmødet på folkeskolen.dk. Læs det første fra lærernes formand her.

 
1 2 3 4 5 ... 6
Næste ›