Nyhedsoversigt

 • Nyheder 28. september 2017

  Video: Bondo om ny bog om lockouten

  Den 5. oktober udkommer bogen "Søren og Mette i benlås", der afdækker OK13-forløbet. I et interview fortæller DLF-formand Anders Bondo Christensen om bogen og hvorfor det fortsat er vigtigt at tage debatten om forløbet.

 • Nyheder / DLF i medierne 22. august 2017

  Bondo: Meningsløst at tale for eller imod reformen

  Lærerformand Anders Bondo Christensen kalder diskussionen for og imod reformen "meningsløs". Han vil hellere tale om, hvad vi nu skal gøre for at få en bedre skole, fortæller han i et interview til Altinget.

 • Nyheder 19. december 2016

  Debat: Vi skal stå sammen om at forsvare demokratiet

  Formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, havde lørdag et debatindlæg i netavisen Altinget om tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidts udtalelser om lockouten i Politiken forrige søndag.

 • Nyheder 13. december 2016

  Lærerkonflikt var aftalt spil

  Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt indrømmer i søndagens Politiken, at hun var med til at beslutte lockouten af lærerne i 2013.

 • Nyheder 13. april 2016

  Få hjælp til det psykiske arbejdsmiljø: Book en konsulent gratis

  Et godt psykisk arbejdsmiljø er vigtigt for, at vi kan løse den kommunale velfærdsopgave, lyder det fra KL og Forhandlingsfællesskabet, som netop har sat skub i et samarbejde for at styrke indsatsen. Det inkluderer blandt andet muligheden for at booke en arbejdsmiljøkonsulent – helt gratis.

 • Nyheder 08. marts 2016

  62 kommuner har indgået et lokalt samarbejde om arbejdstid

  Ifølge Anders Bondo Christensen er der tale om en positiv udvikling. Københavns kommune ser ud til at blive den næste aftale-kommune, skriver Dagbladet Politiken

 • Nyheder 17. december 2015

  Dobbelt så mange lærere skifter job

  Antallet af lærere, der finder et nyt arbejde i en anden kommune eller helt uden for folkeskolen, er mere end fordoblet efter reform og den nye arbejdstidslov. Det viser en ny undersøgelse fra Fagbladet Folkeskolen.

 • Nyheder 30. juni 2015

  Hver anden kommune har aftale med lærerne

  I halvdelen af landets kommuner er der nu lavet en aftale med den lokale lærerkreds om lærernes arbejdstid.

 • Pressemeddelelser 12. juni 2015

  FTF: Regeringen underminerer den danske model

  Hovedorganisation FTF har sammen med Danmarks Lærerforening netop indberettet regeringen til FN’s arbejdsmarkedsorganisation ILO. FTF’s formand Bente Sorgenfrey og Danmarks Lærerforening formand, Anders Bondo Christensen, retter nu skarp kritik af, at regeringen fortsat ikke respekter den danske forhandlingsmodel.

 • Nyheder 02. juni 2015

  Stigning i lærernes sygefravær – DLF opfordrer til politisk handling

  Der er sket en markant stigning i lærernes sygefravær, efter folkeskolereformen trådte i kraft i august sidste år, viser nye tal. Lærerne er alt for pressede på tid, lyder det fra lærernes formand Anders Bondo Christensen, som opfordrer til politisk handling.

 
1 2 3 4 5 ... 10
Næste ›