Nyhedsoversigt

 • Nyheder 24. november 2012

  Næsten 6.000 lærerstillinger skåret væk på tre år

  Markante besparelser i kommunerne har medført næsten 6.000 færre lærerstillinger de seneste tre år. Antallet af akademikere ansat i kommunerne er steget i samme periode. Det er en dybt underlig og forkert prioritering, siger lærernes formand til Morgenavisen Jyllands-Posten.

 • Nyheder 07. august 2012

  Minister vil diskutere DLF´s beskæftigelsesforslag

  Forsøgsordning skal forhindre, at ledige lærere bliver ramt af den forkortede dagspengeperiode. Sådan lød et forslag tidligere på året fra Danmarks Lærerforeningen. Minister mødes nu med foreningen for at diskutere, hvordan ordningen kan blive til virkelighed.

 • Nyheder 09. maj 2012

  Forslag: Nyuddannede lærere skal fastholdes på arbejdsmarkedet

  Danmarks Lærerforening foreslår, at ledige nyuddannede lærere på dagpenge skal have mulighed for at arbejde i folkeskolen og dermed kunne bruge deres færdigheder fra læreruddannelsen. Lærernes formand understreger, at der skal være tale om ekstraordinær beskæftigelse.

 • Nyheder 10. april 2012

  Ledigheden blandt unge lærere stiger

  Arbejdsløsheden blandt unge lærere er næsten fordoblet på et år. Ledige medlemmer af Danmarks Lærerforening kan nu få bevilget kontigentnedsættelse, indtil de igen er arbejde.

 • Nyheder 05. januar 2012

  Løntilskud i det offenlige forlænger ledighedsperiode

  Der er sket en firedobling de seneste to år, når det kommer til lærere ansat i løntilskud. Reglerne duer ikke mere, lyder det fra Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening.

 • Nyheder 31. august 2011

  Danmarks Lærerforening kræver opgør med jobcirkus for ledige

  På to år er antallet af lærere i løntilskudsjob femdoblet. Lovgivningen medfører kassetænkning i kommunerne og underminerer overenskomsten.

 • Nyheder 14. april 2011

  Stillingsnedlæggelser

  Kommunerne fortsætter med at nedlægge lærerstillinger i stort tal

 • Pressemeddelelser 07. april 2011

  Regeringen siger ja til ufaglærte i folkeskolen

  I dag har regeringen udpeget Gladsaxe kommune som en af de kommende fri-kommuner. Dermed støtter regeringen aktivt, at ufaglærte kan undervise eleverne i folkeskolen. Det vil gælde samtlige ni frikommuner.

 • Nyheder 03. februar 2011

  Massive stillingsnedlæggelser i folkeskolen (PM)

  Kommunerne fortsætter med at nedlægge lærerstillinger i dramatisk omfang. I alt 1.536 stillinger nedlægges 1. august 2011 viser en ny undersøgelse fra Danmarks Lærerforening. Dermed fortsætter tendensen fra 2010, hvor der blev nedlagt 1.090 lærerstillinger

 • Pressemeddelelser 03. februar 2011

  Massive stillingsnedlæggelser i folkeskolen

  Kommunerne fortsætter med at nedlægge lærerstillinger i dramatisk omfang. I alt 1.536 stillinger nedlægges 1. august 2011 viser en ny undersøgelse fra Danmarks Lærerforening. Dermed forsætter tendensen fra 2010, hvor der blev nedlagt 1.090 lærerstillinger.

Abonnér på

Nyheder fra DLF