Nyhedsoversigt

 • Pressemeddelelser 22. august 2016

  Ny forskning dokumenterer lærerens afgørende rolle

  En ny undersøgelse fra DPU viser, at det er læreren, som er den vigtigste faktor for, at eleverne lærer noget. DLF opfordrer til styrket fokus på kvalitet i undervisningen.

 • Nyheder 12. februar 2016

  Debat: Forskning skal ikke være myndigheds-betjening

  Forskning skal ikke være politiserende eller foregå som myndighedsbetjening, lyder budskabet fra lærernes formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg, som er bragt i Dagbladet Politiken.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 24. november 2015

  OECD: Danske skoleelever har flest timer

  En ny uddannelsesrapport fra OECD viser, at danske skoleelever har 33 procent flere undervisningstimer end gennemsnittet af OECD-landene.

 • Pressemeddelelser 22. oktober 2015

  Nyt million-projekt skal styrke dansk og matematik

  Et nyt forsøgs- og udviklingsprogram skal styrke kvaliteten af undervisningen i dansk og matematik i folkeskolen. Bag programmet står Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling, Danmarks Lærerforening og Skolelederforeningen.

 • Nyheder 11. september 2015

  Det skete på dag 2 og 3 på kongressen

  Kongres 2015 er nu slut. Hjælp til flygtningebørn, undersøgelse af folkeskolens økonomi, besøg af "Folkeskolen - Forfra"-lærere og genvalg af formand og næstformand var nogle af de ting, der var på programmet på kongressens anden- og tredjedag. Få overblikket her.

 • Nyheder / Pressemeddelelser 22. maj 2015

  DLF: Flere lærere skal have mulighed for efteruddannelse

  Hvis vi skal styrke naturfagene i folkeskolen, så skal flere lærere blandt andet have mulighed for at efteruddanne sig, så de får det som linjefag, lyder det fra DLF.

 • Nyheder 13. april 2015

  LO-FTF går til valg med lønmodtagernes dagsorden

  LO og FTF er klar med en storstilet kampagneindsats og 22 politiske forslag til politikerne som optakt til den kommende valgkamp. DLF støtter op om kampagnen.

 • Nyheder 31. marts 2015

  Blog fra skole-topmøde: Vigtigt at skabe respekt om lærernes arbejde

  Anders Bondo Christensen er på vej hjem fra det internationale skole-topmøde "International Summit on the Teaching Profession" i Canada. I dette blogindlæg på folkeskolen.dk fortæller han, hvorfor "respekt om lærernes arbejde" og "samarbejde med lærerorganisationerne" blev væsentlige temaer på topmødet.

 • Nyheder 30. marts 2015

  Bondo blogger fra internationalt skole-topmøde

  Søndag-mandag deltager DLF-formand Anders Bondo Christensen og undervisningsminister Christine Antorini (S) i et topmøde, hvor de skal hente erfaringer fra kolleger fra lande med toppræsterende skoler. De blogger fra topmødet på folkeskolen.dk. Læs det første fra lærernes formand her.

 • Nyheder 23. marts 2015

  Mislykket inklusion går ud over hele klassen

  Når urolige elever bliver inkluderet, går det ud over hele klassens faglige resultat. Det viser i hvert fald et forskningsprojekt fra Aarhus Universitet.

 
1 2 3 4 5
Næste ›