Nyhedsoversigt

 • Nyheder 03. februar 2016

  DLF, forældre og skolelederne: Digital rangliste siger ikke noget om kvaliteten

  Nyt digitalt værktøj gør det muligt at se, hvordan den lokale skole ”præsterer” på udvalgte nøgletal sammenlignet med andre skoler. Forsimplet tankegang, der ikke siger noget kvalitativt om den enkelte skole, lyder kritikken fra DLF, Skole og Forældre og Skolelederforeningen.

 • Nyheder 30. marts 2015

  Bondo blogger fra internationalt skole-topmøde

  Søndag-mandag deltager DLF-formand Anders Bondo Christensen og undervisningsminister Christine Antorini (S) i et topmøde, hvor de skal hente erfaringer fra kolleger fra lande med toppræsterende skoler. De blogger fra topmødet på folkeskolen.dk. Læs det første fra lærernes formand her.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 01. april 2014

  Nye PISA-undersøgelser kalder på politisk handling

  Nye PISA-undersøgelser viser, at de danske elever er gennemsnitlige til problemløsning. Samtidig klarer elever med anden etnisk baggrund sig dårligere end etnisk danske elever. Resultaterne kan ingen være tilfreds med, lyder det fra formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 27. september 2012

  Meningsløs gabestoks-manøvre over for udsatte folkeskoler

  Støt de socialt udsatte skoler i en konstruktiv ånd – og stop med at hænge dem ud i offentligheden, lyder det fra Anders Bondo Christensen, formand for Danmarks Lærerforening oven på offentliggørelse af ny rangliste over skoler, der ikke opfylder Børne- og Undervisningsministeriets kvalitetskrav.

 • Nyheder 08. december 2010

  Skoleudspil: Jeg er minister for frihed

  Undervisningsminister Tina Nedergaard (V) vil give skolerne mere frihed men møder kritik fra mange sider af, at der ikke er tale om frihed, men besparelser i forklædning

 • Nyheder 25. februar 2010

  Giv os reelt partnerskab om skolen

  Danmarks Lærerforening støtter regeringens fokus på folkeskolen, men efterlyser udmelding om det reelle partnerskab, regeringen har stillet i udsigt

 • Pressemeddelelser 27. januar 2010

  Til Løkke: Brug forskningen

  Formanden for Danmarks Lærerforening appellerer i dag til statsminister Lars Løkke Rasmussen om, at den pædagogiske forskning bør være udgangspunkt for debatten om folkeskolen. Det gælder først og fremmest ideerne om offentliggørelse af resultaterne af de nationale test og om opdeling af eleverne efter fagligt niveau.

 • Nyheder 25. januar 2010

  Danske børn mest testede i Europa

  Danske skolebørn testes mere end 10 gange så meget som børn i de øvrige EU-lande, når de nationale test træder i kraft i næste måned

 • Nyheder 23. november 2009

  Jelved: Løkke har lave ambitioner for folkeskolen

  At danske skoleelever skal ligge i top fem internationalt, hvad angår læsning, matematik og naturfag er en banal målsætning, og statsministerens ambitionsniveau for folkeskolen er alt for lavt, siger uddannelsesordfører Marianne Jelved (R)

 • Nyheder 26. februar 2008

  Ensidig rapport

  En lille gruppe håndplukkede eksperter kommer med anbefalinger om skolens fremtid uden at rådføre sig med andre. Eksperterne fokuserer på test og karakterer

Abonnér på

Nyheder fra DLF