Nyheder

 • Nyheder 03. december 2015

  AP-møller-bevilling: Derfor faldt fag-kurserne på et tørt sted.

  Der har været stor medlemsinteresse for kurserne og positive tilbagemeldinger fra deltagerne – med andre ord en succes. Danmarks Lærerforening overvejer at ansøge A.P. Møller fonden om midler til en ny kursusrække.

 • Nyheder 23. november 2015

  Lærernes brug af digitale læremidler er eksploderet

  Digitale læremidler udgør i dag omkring 36 procent af det samlede marked for lærermidler i grundskolen. I 2009 lød andelen blot på 3,3 procent, skriver Fagbladet Folkeskolen. Stadig udfordringer med at sikre lokalt, at den enkelte lærer har indflydelse på valg af materialer, lyder det fra Danmarks It-vejlederforening

 • Nyheder 19. februar 2015

  Bondo: Vi skal styrke den demokratiske dannelse

  Der er brug for en grundlæggende debat om, hvordan vi styrker den demokratiske dannelse, og hvad der skaber værdi i folkeskolen. Sådan lyder meldingen fra DLF efter, at Enhedslisten har foreslået, at racisme og antisemitisme i langt højere grad skal være en del af undervisningen.

 • Nyheder 10. december 2014

  Medlemmerne bakker op om fagbevægelsen

  Medlemmerne i LO og FTF mener i stigende grad, at fagbevægelsen er nødvendig for at varetage deres interesser. De ønsker fælles løsninger på de problemer, som bl.a. krisen har skabt, og de bakker op om velfærdsstaten. Det er hovedkonklusionerne på en ny, stor undersøgelse blandt godt 2800 lønmodtagerne.

 • Nyheder 01. december 2014

  Kursus-tilbud: Praksisudvikling i skolens historieundervisning

  Gratis-tilbud til lærere - der underviser i historie i grundskolen - om at deltage i kursus om praksisudvikling. Se her hvordan du tilmelder dig.

 • Nyheder 21. november 2014

  Danske skoleelevers it-kompetencer er blandt de bedste i verden

  Danske skolebørn indtager en delt andenplads i en ny international undersøgelse, der undersøger it-niveauet blandt 8-klasseelever verden over. De danske lærere er blandt dem, der i størst omfang integrerer it i den daglige undervisning, påpeger forskningsleder.

 • Nyheder 29. april 2014

  Politikens Undervisningspris: Lærere hyldes for deres indsats

  Tre forskellige lærere/lærerteams ansat i grundskolen kan i dag lade sig hylde som vindere af tre af Dagbladet Politikens i alt ni undervisningspriser.

 • Nyheder 21. februar 2014

  Bondo: Fornuftigt at trække tempoet ud af Fælles Mål-processen

  Venstres folkeskoleordfører Karen Ellemann foreslår at gøre de nye Fælles Mål frivillige det første år. Det eneste fornuftige at gøre, lyder det fra lærernes formand Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 20. februar 2014

  Fagbladet Folkeskolen sætter strøm til nye faglige netværk

  Nogle af netværkene på Folkeskolen.dk har været i gang i halvandet år. Nu er stort set alle folkeskolens fag kommet med. Få inspiration, skriv dine egne artikler, gå i debat med ligesindede - og kom tættere på dit fag.

 • Nyheder 30. oktober 2013

  Debat: Grundlæggende rigtig reform, men..

  Debatindlæg med blandt andre Anders Bondo Christensen som afsender, der omhandler regeringens udspil til en revision af erhvervsuddannelserne. Bragt i Berlingske Tidende onsdag d. 30. oktober 2013.