Nyheder

 • Nyheder 03. april 2017

  Kom til gratis gå-hjem-møde om forældresamarbejde med nyankomne familier

  Fremfærd Børn inviterer til to gratis gå-hjem-møder i Aarhus og København, hvor du kan få konkrete værktøjer til forældresamarbejde med nyankomne familier

 • Nyheder 24. august 2016

  Modtagelse af flygtningebørn

  Danmarks Lærerforening har i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp udarbejdet en guide til modtagelse af flygtningebørn og deres familier.

 • Nyheder 26. juli 2016

  Flygtningebørn har brug for modtageklasser

  Kommuner vil droppe modtageklasser og i stedet sende flygtningebørn direkte ud i almindelige folkeskoleklasser. Problematisk, lyder det fra DLF og flere eksperter.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 31. maj 2016

  Debat: Lad flygtningebørn blive i folkeskolen - det betaler sig

  Politiken bringer i dag et debatindlæg af formand for Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensen om regeringens nye særlov, der bliver behandlet i Folketinget i denne uge.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 04. maj 2016

  Underskrifterne strømmer ind: Flygtningebørn skal have ret til undervisning i folkeskolen

  Stor opbakning til underskriftsindsamlingen "ALLE børn har ret til undervisning i folkeskolen". Det er konklusionen mindre end 24 timer efter lanceringen af en landsdækkende annoncekampagne samt underskriftsindsamling. 5.500 danskere har allerede skrevet under.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 03. maj 2016

  Kampagne: Alle børn har ret til undervisning i folkeskolen – også flygtningebørn

  Danmarks Lærerforening har sammen med en række organisationer startet en kampagne og en underskriftsindsamling for at protestere mod en ny særlov, der vil udhule kvaliteten i flygtningebørnenes undervisning.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 12. april 2016

  Debat: Undervisning af flygtningebørn er en god investering

  Hvis vi udhuler kvaliteten af undervisningen af flygtningebørnene for at opnå en kortsigtet økonomisk gevinst, risikerer vi, at det trækker lange spor ind i fremtiden. Med de menneskelige og økonomiske omkostninger der følger, skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg bragt i Berlingske Tidende tirsdag.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 06. april 2016

  DLF holder offentlig høring om undervisning af flygtningebørn

  At flygtningebørn med et nyt lovforslag risikerer at få et langt dårligere undervisningstilbud end danske elever, vækker bekymring i Danmarks Lærerforening. Derfor har foreningen arrangeret en offentlig høring på Christiansborg, som løber af stablen fredag.

 • Nyheder / Pressemeddelelser / DLF på dagsordenen 11. januar 2016

  Flygtningebørn skal sikres kvalificeret undervisning

  Ifølge et internt notat fra KL mangler der hundredvis af modtageklasser til de mange flygtningebørn, som kommer til Danmark. Lærerforeningen påpeger, at mange af børnene er meget sårbare og har brug for særlig støtte.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 11. september 2015

  DLF vil hjælpe flygtningebørn

  DLF skal involvere sig i projekter, som arbejder for at sikre flygtningebørn et ordentligt undervisningstilbud og give dem en god tilværelse i Danmark. Det vedtog kongressen i går.