Nyheder

 • Nyheder 16. marts 2017

  AE-Rådet: Hver 10. læreransatte har ikke en uddannelse

  Andel af ansatte i folkeskolen, der ikke har en læreruddannelse, er stigende. Det er nu hver 10. lærer, der højst har en gymnasial uddannelse. Det viser en ny analyse fra Arbejderbevægelsens Erhvervsråd, som Jyllands-Posten omtaler i dag.

 • Nyheder 14. februar 2017

  Tilmeld dig Lærermødet 2017 - Dannelse i skolen

  Lærermødet 2017 er et nyt initiativ, hvor 100 lærere, studerende, forskere, politikere og skolefolk samles for at udfordre og udvikle perspektiver på lærerens rolle, skolens dannelse og pædagogiske formål.

 • Nyheder 02. november 2016

  Åbent brev til ministeren: Stop besparelser på uddannelsesområdet

  DLF-formand Anders Bondo Christensen har sammen med formændene for BUPL og Dansk Sygeplejeråd i dag sendt et brev til uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs om de varslede besparelser på professionshøjskolerne.

 • Nyheder 04. august 2016

  Flere er optaget på læreruddannelsen

  Antallet af studerende, som er optaget på læreruddannelsen er i 2016 steget med 14 procent i forhold til sidste år. DLF glæder sig over udviklingen.

 • Nyheder 20. april 2016

  DLF: Pas på ernærings-bachelorers mulighed for at undervise

  De studerendes muligheder for at få arbejde risikerer at blive snævret voldsomt ind, lyder det fra DLF-konsulent Ulla Maria Mortensen i forbindelse med en ny revision af uddannelsen til professionsbachelor i ernæring og sundhed. Det skriver Fagbladet Folkeskolen

 • Nyheder 17. marts 2016

  Millionbevilling til udvikling af tidlig sprogundervisning i folkeskolen

  Ifølge Bjørn Hansen, formand for undervisningsudvalget i Danmarks Lærerforening, kan projektet være med til at sikre et vigtigt kompetenceløft hos sproglærerne. Danmarks Lærerforening sidder i projektets styregruppe og er med til at arrangere fagkurser rundt om i landet.

 • Nyheder 28. januar 2016

  Konference: Bliv klogere på evalueringskultur og feedback

  Konferencen - som er gratis for medlemmer - bliver afholdt i et samarbejde mellem DUS og Undervisningsministeriet. Tilmeldingsfrist d. 2. februar 2016.

 • Nyheder 08. januar 2016

  Omprioriterings-bidrag gør indhug i efteruddannelses-milliarden

  Efteruddannelses-milliarden er nu blevet ramt af en grønthøster, der har skåret to procent af de efteruddannelsespenge, kommunerne havde regnet med for i år, skriver Fagbladet Folkeskolen. Åbenlyst, at der er brug for investeringer i folkeskolen i stedet for flere besparelser, mener lærernes formand Anders Bondo Christensen

 • Pressemeddelelser / Nyheder 17. november 2015

  Rapporter dokumenterer mangel på lærere og for lidt tid til forberedelse

  Pressemeddelelse: Manglen på kvalificerede lærere i folkeskolen er mere end fordoblet på to år, og det hæmmer en optimal undervisning. Samtidig har lærerne for lidt tid til at tilrettelægge og følge op på elevernes undervisning. Det viser netop offentliggjorte statusrapporter fra SFI og KORA om folkeskolereformen.

 • Nyheder 26. oktober 2015

  Besparelser: Regeringen svigter kommende generationer

  Debat:Konvertér nedskæringerne til en investering i fremtiden, lyder opfordringen fra syv fagforeningsformænd - blandt andre Anders Bondo Christensen. Læs hele debatindlægget, som mandag er bragt i Dagbladet Politiken.

 
1 2 3 4 5 ... 12
Næste ›