Nyheder

 • Nyheder 23. november 2016

  Rapport: Inkluderede elever har brug for differentieret undervisning

  Elever med særlige behov i folkeskolen har brug for mere differentieret undervisning, viser ny rapport fra SFI, skriver Politiken i dag. Både lærere og forældre bakker op.

 • Nyheder 26. juli 2016

  Flygtningebørn har brug for modtageklasser

  Kommuner vil droppe modtageklasser og i stedet sende flygtningebørn direkte ud i almindelige folkeskoleklasser. Problematisk, lyder det fra DLF og flere eksperter.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 04. maj 2016

  Underskrifterne strømmer ind: Flygtningebørn skal have ret til undervisning i folkeskolen

  Stor opbakning til underskriftsindsamlingen "ALLE børn har ret til undervisning i folkeskolen". Det er konklusionen mindre end 24 timer efter lanceringen af en landsdækkende annoncekampagne samt underskriftsindsamling. 5.500 danskere har allerede skrevet under.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 03. maj 2016

  Kampagne: Alle børn har ret til undervisning i folkeskolen – også flygtningebørn

  Danmarks Lærerforening har sammen med en række organisationer startet en kampagne og en underskriftsindsamling for at protestere mod en ny særlov, der vil udhule kvaliteten i flygtningebørnenes undervisning.

 • Nyheder 02. maj 2016

  Kampagne: Virkelighedens velfærd er presset - tid til handling

  Danmarks Lærerforening er sammen med fire andre faglige organisationer gået sammen om kampagneindsatsen – Virkelighedens Velfærd. Bliv klogere på kampagnen på virkelighedensvelfærd.dk

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 06. april 2016

  DLF holder offentlig høring om undervisning af flygtningebørn

  At flygtningebørn med et nyt lovforslag risikerer at få et langt dårligere undervisningstilbud end danske elever, vækker bekymring i Danmarks Lærerforening. Derfor har foreningen arrangeret en offentlig høring på Christiansborg, som løber af stablen fredag.

 • Nyheder 31. marts 2016

  Bondo: Der mangler ekspertise og ressourcer til inklusion i folkeskolen

  Specialefterskolerne oplever øget søgning fra elever med særlige behov, som ikke får den nødvendige støtte i folkeskolen, skriver DR Nyheder. Vi må gå anderledes til værks, hvis inklusionen skal lykkes, fastslår Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder / Pressemeddelelser / DLF på dagsordenen 11. januar 2016

  Flygtningebørn skal sikres kvalificeret undervisning

  Ifølge et internt notat fra KL mangler der hundredvis af modtageklasser til de mange flygtningebørn, som kommer til Danmark. Lærerforeningen påpeger, at mange af børnene er meget sårbare og har brug for særlig støtte.

 • Nyheder 07. januar 2016

  Inklusions-konference 2016: Unge på kanten

  Inklusionskonferencen retter sig særligt mod de af Danmarks Lærerforenings medlemmer, som arbejder med vejledning og ungdomsuddannelser, men andre interesserede er også velkomne.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 17. november 2015

  Rapporter dokumenterer mangel på lærere og for lidt tid til forberedelse

  Pressemeddelelse: Manglen på kvalificerede lærere i folkeskolen er mere end fordoblet på to år, og det hæmmer en optimal undervisning. Samtidig har lærerne for lidt tid til at tilrettelægge og følge op på elevernes undervisning. Det viser netop offentliggjorte statusrapporter fra SFI og KORA om folkeskolereformen.

 
1 2 3 4 5 ... 11
Næste ›