Nyheder

 • Nyheder 07. december 2016

  Dorte Lange valgt som næstformand i europæisk lærerforening

  DLF’s næstformand Dorte Lange kan nu også kalde sig næstformand i den europæiske lærerforening Etuce.

 • Nyheder 05. oktober 2016

  Debatindlæg: Gode lærere redder verden

  Det er fremragende lærere, der skal redde kloden og sikre demokrati, men det kræver seriøs politisk opbakning. Det skriver Dorte Lange, næstformand for DLF og Annelie Abildgaard, kommunikationschef i Oxfam IBIS.

 • Nyheder 03. oktober 2016

  Bondo fejrer Lærerens Dag på Lejre-skole

  DLF og Oxfam IBIS markerer lærernes store betydning for den enkelte elev og samfundsudviklingen i både Danmark og i udviklingslandene onsdag den 5. oktober. Det sker blandt andet ved et besøg på Kirke Saaby Skole i Lejre.

 • Pressemeddelelser / Nyheder 24. november 2015

  OECD: Danske skoleelever har flest timer

  En ny uddannelsesrapport fra OECD viser, at danske skoleelever har 33 procent flere undervisningstimer end gennemsnittet af OECD-landene.

 • Nyheder 29. oktober 2015

  Debat: Gør brug af velfærdsflertallet

  DLF opfordrer sammen med en række faglige organisationer flertallet i Folketinget til at træde i karakter og afvise regeringens omprioriteringsbidrag, som betyder milliardbesparelser på vores fælles velfærd. Læs debatindlæg bragt i Dagbladet Politiken torsdag.

 • Nyheder 28. oktober 2015

  Debat: Vi kan lære af den finske folkeskole

  Det er nødvendigt at se på, hvad der kan gøre lærerarbejdet mere attraktivt. Og her kan erfaringerne fra Finland være nyttige, lyder det fra DLF-næstformand Dorte Lange i et debatindlæg bragt i Dagbladet Politiken.

 • Nyheder 08. oktober 2015

  Medlemsnyt: Ledig lejlighed i København

  Lejlighed i Brolæggerstræde i København står ledig. Hvis du er interesseret, kan du som medlem af Danmarks Lærerforening sende en ansøgning. Læs her hvordan.

 • Nyheder 06. oktober 2015

  Sådan blev lærerne fejret på Lærerens Dag

  Der blev delt kager, æbler og masser af klap-på-skuldrene ud til landets lærere, som blev fejret i anledning af Lærerens Dag d. 5. oktober. Vi har samlet en række højdepunkter, som er blevet delt på de sociale medier.

 • Nyheder 25. august 2015

  Kampagne: Alle elever skal kende FN’s verdensmål

  Kampagnen ”Verdenstimen” skal udbrede kendskabet til FN’s nye verdensmål blandt skoleelever verden over i uge 40.

 • Nyheder 14. august 2015

  DLF mener: "Unite for quality education"

  Definitionen på "kvalitet" i uddannelse bør give anledning til en bred samfundspolitisk debat, påpeger Dorte Lange. Læs hele debatindlægget fra DLF-næstformanden bragt i Fagbladet Folkeskolen.

 
1 2 3 4 5 ... 6
Næste ›