Nyheder

 • Nyheder 31. januar 2017

  Ny kampagne: Vælg en OK fagforening

  Kig efter OK-mærket, når du vælger fagforening, så er du sikker på, at din fagforening har kompetencerne til at hjælpe dig og kan forhandle overenskomst med din arbejdsgiver. Det er budskabet i en ny kampagne fra FTF og LO. DLF er en OK-mærket fagforening.

 • Nyheder 30. januar 2017

  Debat: Kommuner svigter de tosprogede elever

  Næstformand Dorte Lange havde søndag et debatindlæg i Politiken om manglende støtte til tosprogede elever.

 • Nyheder 23. januar 2017

  Medlemsnyt: Ledig lejlighed i København

  Lejlighed i Kjeld Langes Gade i indre København står ledig. Hvis du er interesseret, kan du som medlem af Danmarks Lærerforening sende en ansøgning.

 • Nyheder 18. januar 2017

  Debat: En stærk folkeskole – også for friskolernes skyld

  Formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, har i dag et debatindlæg i netmediet Altinget om folkeskoler og friskoler. Debatindlægget er en del af en serie, hvor en række interessenter er blevet inviteret til at skrive om forholdet mellem folkeskolen og friskolerne.

 • Nyheder 12. januar 2017

  Flere partier åbner op for forberedt undervisning

  En række partier vil nu drøfte et loft på lærernes undervisningstid samt en pulje, der skal sikre lærerne forberedelsestid.

 • Nyheder 11. januar 2017

  Debat: Nødråb til Folketingets partier: Tusinder af børn bliver fattige

  Formand for Arbejdsmiljø- og Organisationsudvalget i Danmarks Lærerforening, Thomas Andreasen, har sammen med en række organisationer et indlæg i Politiken i dag om børnefattigdom.

 • Nyheder 04. januar 2017

  Bondo: Folkeskolens tre ønsker til Merete Riisager

  Mindre detailstyring, bedre rammer og forudsætninger til lærerne og genopretning af folkeskolens økonomi. Det er folkeskolens tre ønsker til undervisningsminister Merete Riisager, skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et indlæg i onlinemagasinet Ræson i dag.

 • Nyheder 03. januar 2017

  Debat: Demokratiet tabte, da Politiken ændrede citat

  Det er alvorligt, når Politiken lader Helle Thorning-Schmidt slippe af sted med bortforklaring. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen og FTF-formand Bente Sorgenfrey i et debatindlæg i Politiken i dag.

 • Nyheder 02. januar 2017

  SF vil have kortere skoledag og max 24 elever i klassen

  Knap hver 3. skoleelev går i en klasse med flere end 25 elever, viser nye tal fra UVM. Det har fået SF til at foreslå et klasseloft på 24 elever, der skal finansieres ved at gøre skoledagen en halv time kortere.

 • Nyheder 22. december 2016

  Blokade mod A2B's sprogcentre

  DLF-medlemmer må ikke søge eller lade sig ansætte i stillinger ved A2B’s sprogcentre fra 1. januar 2017