Nyheder

 • Nyheder 18. november 2016

  Ny undersøgelse: Lærere forlader kommuner uden lokalaftale

  Kommuner uden lokalaftale har sværere ved at holde på lærerne end kommuner med en lokalaftale. Det viser ny undersøgelse fra Danmarks Statistik.

 • Nyheder 15. november 2016

  Debat: Har vi overhovedet en skole i verdensklasse?

  Undervisningen i folkeskolen skal kunne favne alle børn. Det er afgørende, hvis vi vil have en skole i verdensklasse, skriver næstformand i Danmarks Lærerforening, Dorte Lange, og Sine Grumløse fra UCC i et debatindlæg i Kristeligt Dagblad i dag.

 • Nyheder 08. november 2016

  Bondo: Politikerne skal investere i folkeskolen nu

  Der er blevet 14 procent færre lærere i folkeskolen siden 2009, men kun 5 procent færre elever, viser nye tal. Det hænger ikke sammen, mener DLF-formand Anders Bondo Christensen, der opfordrer politikerne til at prioritere folkeskolen i finansloven.

 • Nyheder 04. november 2016

  Få gratis hjælp til det psykiske arbejdsmiljø

  Har I problemer med det psykiske arbejdsmiljø på din arbejdsplads? Så har I nu mulighed for at gøre brug af tilbuddet om gratis hjælp til kommunale og regionale arbejdspladser

 • Nyheder 02. november 2016

  Åbent brev til ministeren: Stop besparelser på uddannelsesområdet

  DLF-formand Anders Bondo Christensen har sammen med formændene for BUPL og Dansk Sygeplejeråd i dag sendt et brev til uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs om de varslede besparelser på professionshøjskolerne.

 • Nyheder 01. november 2016

  Lokalaftale i København giver lærerne fleksibilitet

  I dag træder en ny lokalaftale i kraft i Københavns Kommune. Det betyder bl.a., at kommunens 3.400 lærere får mulighed for i samarbejde med lederen at lægge en del af deres forberedelsestid uden for skolen.

 • Nyheder 31. oktober 2016

  Debat: 43.500 børn ofres på symbolpolitikkens alter

  Alt for mange børn bliver ramt af det nye kontanthjælpsloft, og det kommer til at koste dyrt fremover. Det skriver blandt andre DLF-formand Anders Bondo Christensen i Politiken i dag.

 • Nyheder 24. oktober 2016

  Debat: Styrket indsats for børns trivsel kræver lovændring

  Danmarks Lærerforening havde sammen med blandt andre Dansk Socialrådgiverforening og Dansk Sygeplejeråd et fælles debatindlæg om trivsel i Jyllands-Posten lørdag.

 • Nyheder 24. oktober 2016

  Løntjek: Får du det rigtige i løn?

  Selv en lille fejl på lønsedlen kan koste dig dyrt. Få tjekket din lønseddel og find ud af, om du får den løn, du har krav på, når Danmarks Lærerforening sætter fokus på løntjek i uge 43-46.

 • Nyheder 14. oktober 2016

  Reform-rapport: Mangel på lærere hæmmer undervisningen

  Næsten halvdelen af skolelederne har svært ved at skaffe kvalificerede lærere, viser ny følgeforskning til skolereformen. Og det går ud over kvaliteten i undervisningen.