Nyheder

 • Nyheder 04. november 2016

  Få gratis hjælp til det psykiske arbejdsmiljø

  Har I problemer med det psykiske arbejdsmiljø på din arbejdsplads? Så har I nu mulighed for at gøre brug af tilbuddet om gratis hjælp til kommunale og regionale arbejdspladser

 • Nyheder 02. november 2016

  Åbent brev til ministeren: Stop besparelser på uddannelsesområdet

  DLF-formand Anders Bondo Christensen har sammen med formændene for BUPL og Dansk Sygeplejeråd i dag sendt et brev til uddannelses- og forskningsminister Ulla Tørnæs om de varslede besparelser på professionshøjskolerne.

 • Nyheder 01. november 2016

  Lokalaftale i København giver lærerne fleksibilitet

  I dag træder en ny lokalaftale i kraft i Københavns Kommune. Det betyder bl.a., at kommunens 3.400 lærere får mulighed for i samarbejde med lederen at lægge en del af deres forberedelsestid uden for skolen.

 • Nyheder 31. oktober 2016

  Debat: 43.500 børn ofres på symbolpolitikkens alter

  Alt for mange børn bliver ramt af det nye kontanthjælpsloft, og det kommer til at koste dyrt fremover. Det skriver blandt andre DLF-formand Anders Bondo Christensen i Politiken i dag.

 • Nyheder 24. oktober 2016

  Debat: Styrket indsats for børns trivsel kræver lovændring

  Danmarks Lærerforening havde sammen med blandt andre Dansk Socialrådgiverforening og Dansk Sygeplejeråd et fælles debatindlæg om trivsel i Jyllands-Posten lørdag.

 • Nyheder 24. oktober 2016

  Løntjek: Får du det rigtige i løn?

  Selv en lille fejl på lønsedlen kan koste dig dyrt. Få tjekket din lønseddel og find ud af, om du får den løn, du har krav på, når Danmarks Lærerforening sætter fokus på løntjek i uge 43-46.

 • Nyheder 14. oktober 2016

  Reform-rapport: Mangel på lærere hæmmer undervisningen

  Næsten halvdelen af skolelederne har svært ved at skaffe kvalificerede lærere, viser ny følgeforskning til skolereformen. Og det går ud over kvaliteten i undervisningen.

 • Nyheder 14. oktober 2016

  Stop besparelser på uddannelsesinstitutioner

  Organisationerne bag DUS-samarbejdet har lavet video om konsekvenserne ved besparelser på fx læreruddannelsen

 • Nyheder 11. oktober 2016

  Forældre og elever: Lærerne skal stå for lektiehjælpen

  Hvis eleverne skal have den optimale kvalitet i lektiehjælpen, så skal det være lærerne, som står for det. Sådan lyder det fra Skole og Forældre og Danske Skoleelever.

 • Nyheder 05. oktober 2016

  Debatindlæg: Gode lærere redder verden

  Det er fremragende lærere, der skal redde kloden og sikre demokrati, men det kræver seriøs politisk opbakning. Det skriver Dorte Lange, næstformand for DLF og Annelie Abildgaard, kommunikationschef i Oxfam IBIS.