Nyheder

 • Nyheder 19. december 2014

  Undersøgelse: Mange elever sidder alene i undervisningstiden

  Kommunerne må sørge for, at skolerne ikke står i en situation, hvor eleverne sidder alene i undervisningslokalerne. Eleverne har ret til god undervisning, lyder opfordringen fra lærernes formand Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 16. december 2014

  Opgørelse: Lærernes sygefravær er i mange kommuner steget med 20 procent

  I 36 ud af 37 kommuner er lærernes sygefravær steget i forhold til sidste år, viser en ny opgørelse fra Danmarks Lærerforening. Der er brug for ordentlige rammer omkring lærernes arbejde samt mere medindflydelse, siger to forskere til Dagbladet Politiken.

 • Nyheder 12. december 2014

  DLF vinder sag i Højesteret: Lærere ER ansat af kommunen

  Når en lærer overflyttes til en anden skole i samme kommune – hvad enten det er tvunget eller efter eget ønske – er læreren fortsat ansat i samme stilling. Det betyder, at medarbejderen bevarer sin ansættelsesanciennitet. Det er resultatet af højesteretsdom, hvor Danmarks Lærerforening har fået medhold.

 • Nyheder 11. december 2014

  Avis-leder skyder forbi målet

  Næstformand i Danmarks Lærerforening Dorte Lange har i dag et debatindlæg i Fyens Stiftstidende.

 • Nyheder 10. december 2014

  Medlemmerne bakker op om fagbevægelsen

  Medlemmerne i LO og FTF mener i stigende grad, at fagbevægelsen er nødvendig for at varetage deres interesser. De ønsker fælles løsninger på de problemer, som bl.a. krisen har skabt, og de bakker op om velfærdsstaten. Det er hovedkonklusionerne på en ny, stor undersøgelse blandt godt 2800 lønmodtagerne.

 • Nyheder 09. december 2014

  Flere vikartimer i folkeskolen

  På bare et år er antallet af vikartimer i folkeskolen steget med over 50 procent. Og langt størstedelen af timerne dækkes af vikarer, der ikke er uddannet folkeskolelærere. Utilfredsstillende, lyder det fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 04. december 2014

  Tilmelding åben nu: Gratis kompetence-løft til medlemmer

  Har du linjefag – eller tilsvarende kompetencer – i matematik, sprogfag, idræt eller håndarbejde og sløjd? Så udbyder DLF en række gratis fag-faglige kurser i 2015, så du kan blive inspireret og opdateret inden for dit fag. Tilmeldingen til de første kurser er nu åben.

 • Nyheder 02. december 2014

  Medinddragelse og god dialog giver bedre faglighed

  Medarbejdere, der er i god dialog med ledelsen og bliver inddraget i beslutningerne på arbejdspladsen, bruger deres faglighed mere. Det viser en ny Megafon-undersøgelse blandt medlemmerne af Danmarks Lærerforening og en række andre fagforeninger.

 • Nyheder 02. december 2014

  Et flertal af danskerne: Lærerne er presset for hårdt

  Lærerne bliver presset for hårdt med den nye folkeskolereform og de ændrede arbejdstidsregler. Det mener et flertal af danskerne ifølge en ny undersøgelse fra Avisen.dk

 • Nyheder 01. december 2014

  Kursus-tilbud: Praksisudvikling i skolens historieundervisning

  Gratis-tilbud til lærere - der underviser i historie i grundskolen - om at deltage i kursus om praksisudvikling. Se her hvordan du tilmelder dig.

 
1 2 3 4 5 ... 15
Næste ›