Pressemeddelelser

 • Nyheder / Pressemeddelelser / Tal og analyser 17. juni 2017

  Danmarks Statistik: Hvad er den største udfordring for folkeskolen?

  Manglende tid til den enkelte elev er folkeskolens største udfordring. Sådan lyder det fra danskerne i en ny undersøgelse fra Danmarks Statistik. Formanden for Danmarks Lærerforening er enig, og påpeger, at eleverne har fået markant flere undervisningstimer, mens der er blevet færre lærere til at hjælpe eleverne.

 • Pressemeddelelser 09. juni 2017

  Befolkningen: Bedre økonomi skal bruges på velfærd

  En ny befolkningsundersøgelse foretaget af Epinion viser, at et markant flertal af danskerne mener, at politikerne på Christiansborg skal bruge det økonomiske råderum på styrket velfærd frem for skattelettelser.

 • Pressemeddelelser 24. maj 2017

  Forsøgsskoler vil give eleverne mere kvalitet i skoledagen

  Undervisningsministeriet har oplyst, at 76 skoler har søgt om at deltage i forsøg med kortere og mere fleksible skoledage. Formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, peger på, at den øgede frihed til skolerne kan styrke kvaliteten i elevernes undervisning.

 • Pressemeddelelser 19. maj 2017

  Sammenhængende og inkluderende indsats kan løfte elever med anden etnisk baggrund end dansk

  Politiske forslag skal ikke være snuptagsløsninger, men bygge på viden, lyder det fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Pressemeddelelser 16. maj 2017

  DLF og KL indgår fælles samarbejde om it i folkeskolen

  Hvordan og hvornår bidrager it til den gode undervisning til gavn for alle elever? Nyt samarbejde skal føre til mere viden om lærernes anvendelse af digitale redskaber i folkeskolen

 • Pressemeddelelser 11. maj 2017

  Riisager tager initiativ til at reducere antallet af obligatoriske mål i folkeskolen

  Det er positivt, at undervisningsminister Merete Riisager (LA) nu tager initiativ til at reducere antallet af obligatoriske mål, mener formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Pressemeddelelser 25. april 2017

  Bondo: Brug for løft af fagligt svage elever på alle skoler

  Regeringen vil med en ny pulje give ressourcer til udvalgte skoler, der kan fremvise bestemte faglige resultater for de svageste elever. Hvis man vil hæve kvaliteten i undervisningen, er der brug for et løft på alle skoler, lyder det fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.

 • Pressemeddelelser 05. april 2017

  Bondo: Positivt med større frihed til skoler

  Danmarks Lærerforening glæder sig over, at Undervisningsministeriet i dag har meldt ud, at 50 skoler i en tre-årig periode får muligheden for at afkorte skoledagen og i stedet bruge resurserne til at styrke kvaliteten i undervisningen.

 • Pressemeddelelser 27. februar 2017

  Lærere, ledere og forældre vil styrke 10. klasse

  Statsminister Lars Løkke Rasmussen har i dag bebudet, at regeringen vil tage initiativer, som skal sikre, at flere unge får en ungdomsuddannelse. Lærere, ledere og forældre peger på, at en styrkelse af indholdet i 10. klasse kan være med til at gøre flere unge uddannelsesparate.

 • Pressemeddelelser 02. februar 2017

  Bondo: Ministeren viser stor tillid til lærernes faglighed

  Undervisningsminister Merete Riisagers tale på KL’s Børn og Unge Topmøde i Aalborg i dag signalerer stor tillid til de fagprofessionelle lærere, siger formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen

 
1 2 3 4 5 ... 15
Næste ›