Nyhedsoversigt

 • Nyheder 11. maj 2017

  Fagbladet Folkeskolen sætter fokus på forskning

  Folkeskolen lancerer i dag et nyt forskningstillæg, der udkommer sammen med bladet tre gange i år. Første tillæg handler om forskning i uro.

 • Nyheder 30. marts 2017

  Kom til konference om god undervisning i morgendagens skole

  Vil du høre mere om den nyeste skoleforskning og være med til at drøfte resultaterne med uddannelsesforskere og beslutningstagere? Så tilmeld dig Danmarks Lærerforenings skoleforskningskonference nu!

 • Nyheder 31. januar 2017

  Ny kampagne: Vælg en OK fagforening

  Kig efter OK-mærket, når du vælger fagforening, så er du sikker på, at din fagforening har kompetencerne til at hjælpe dig og kan forhandle overenskomst med din arbejdsgiver. Det er budskabet i en ny kampagne fra FTF og LO. DLF er en OK-mærket fagforening.

 • Nyheder 01. november 2016

  Lokalaftale i København giver lærerne fleksibilitet

  I dag træder en ny lokalaftale i kraft i Københavns Kommune. Det betyder bl.a., at kommunens 3.400 lærere får mulighed for i samarbejde med lederen at lægge en del af deres forberedelsestid uden for skolen.

 • Nyheder 29. august 2016

  Bliv uddannet Lærer og Meningsdanner

  Har du endnu ikke søgt, kan du stadig nå at søge om en plads på den populære uddannelse Lærer og Meningsdanner, som Danmarks Lærerforening tilbyder i samarbejde med Cevea. Ansøgningsfrist er 9. september.

 • Nyheder 04. juli 2016

  Flere kommuner har lokalt samarbejde om arbejdstid næste skoleår

  I 64 kommuner har den lokale lærerkreds og kommunen lavet en aftale om lærernes arbejdstid. Det giver mere fleksibilitet og er med til at skabe bedre undervisning, mener DLF.

 • Nyheder 22. juni 2016

  DLF gentager succesen Lærer og Meningsdanner

  Efter to år og stor succes gentager Danmarks Lærerforening til efteråret uddannelsen Lærer og Meningsdanner, hvor du kan blive rustet til at deltage i den offentlige debat. Du kan skrive dig op allerede nu, så du får besked, når vi åbner for ansøgninger.

 • Nyheder 15. juni 2016

  Mød DLF på Folkemødet

  I morgen mødes tusindvis af meningsdannere, politikere og interesseorganisationer til Folkemødet på Bornholm. Danmarks Lærerforening deltager både med egne arrangementer og i andres debatter.

 • Nyheder 27. maj 2016

  Medlem af Hovedstyrelsen Erik Cloyd Ebsen er død

  Hovedstyrelsesmedlem i Danmarks Lærerforening Erik Cloyd Ebsen er død 56 år gammel.

 • Nyheder 11. maj 2016

  Landsdækkende demonstration mod omprioriterings-bidraget torsdag d. 12. maj

  I morgen torsdag bliver der i 72 af landets 98 kommuner afholdt demonstrationer samtidigt. Med det landsdækkende opråb bliver der sagt nej tak til milliardbesparelser på den borgernære velfærd - nej tak til omprioriteringsbidraget.

 
1 2 3 4 5 ... 38
Næste ›