Nyheder

Valgresultat: Sådan ser den nye hovedstyrelse ud

Danmarks Lærerforening har nu en ny hovedstyrelse. Foran ligger det vigtige arbejde for gode arbejdsvilkår for vores medlemmer til gavn for kvaliteten i undervisningen - og for en stærk lærerprofession, lyder det fra DLF-næstformand Dorte Lange.

- Hovedstyrelsens har i det daglige arbejde fået et vigtigt mandat fra medlemmerne til at kæmpe deres sag. Det mandat ved jeg, at medlemmerne af hovedstyrelsen tager meget alvorligt, og jeg vil godt sige tak til alle kollegaer, som har afgivet deres stemme for at få valgt en ny hovedstyrelse i Danmarks Lærerforening, siger DLF-næstformand Dorte Lange. 

Frem til kl. 16 i dag kunne medlemmerne af Danmarks Lærerforening stemme digitalt på deres foretrukne kandidat(er) til hovedstyrelsesarbejdet for de kommende fire år. Resultatet blev en ny hovedstyrelse med dedikerede tillidsvalgte, som er klar til at tage fat på det fagpolitiske arbejde i Danmarks Lærerforening.  

 - Jeg glæder mig til arbejdet sammen med den nye hovedstyrelse. Opgaven med at styrke medlemmernes vilkår i hverdagen og for en stærk lærerprofession er helt central for arbejdet i Danmarks Lærerforening, og det ser jer frem til at tage hul på fra dag ét sammen med den nye hovedstyrelse, fastslår Dorte Lange. 

I den seneste uges tid er medlemmerne for alvor kommet til tasterne og har gjort deres demokratiske indflydelse gældende. 

Her er listen med de nyvalgte hovedstyrelsesmedlemmer:

Lars Busk Hansen
Morten Kvist Refskov
Kenneth Nielsen
Gordon Ørskov Madsen
Niels Lykke Lynnerup
Tine Agenskov
Charlotte Catarina Holm
Bjørn Hansen
Thomas Andreasen
Regitze Flannov
Rikke Gierahn Andersen
Erik Cloyd Ebsen
Ulla Koch Sørensen
Jeanette Sjøberg
Anders Liltorp
Lars Sten Sørensen
Ulrik Nielsen
Kjell Nilsson

De 18, der nu er valgt, skal udgøre hovedstyrelsen fra 2016 til og med 2019 sammen med formand Anders Bondo Christensen og næstformand Dorte Lange, der blev valgt af kongressen i september, samt formanden for Skolelederforeningen (Claus Hjortdal), formanden for Lærerstuderendes Landskreds (Christian Dalby) og Birgit Bruun, der er valgt uden modkandidater til at repræsentere pensionistmedlemmerne.

Læs mere: Fagbladet Folkeskolen: DLF´s ledelse valgt: Se den nye hovedstyrelse her
Læs mere om hovedstyrelsesvalget på dlf.org: Hovedstyrelsesvalg 2015