Flygtningebørn

 • DLF holder offentlig høring om undervisning af flygtningebørn

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/april/flygtningeboern 6. april 2016

  At flygtningebørn med et nyt lovforslag risikerer at få et langt dårligere undervisningstilbud end danske elever, vækker bekymring i Danmarks Lærerforening. Derfor har foreningen arrangeret en offentlig høring på Christiansborg, som løber af stablen fredag.

 • Modtagelse af flygtningebørn

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/august/modtagelse-af-flygtningeboern 24. august 2016

  Danmarks Lærerforening har i samarbejde med Dansk Flygtningehjælp udarbejdet en guide til modtagelse af flygtningebørn og deres familier.

 • Underskrifterne strømmer ind: Flygtningebørn skal have ret til undervisning i folkeskolen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/maj/5000-har-skrevet-under 4. maj 2016

  Stor opbakning til underskriftsindsamlingen "ALLE børn har ret til undervisning i folkeskolen". Det er konklusionen mindre end 24 timer efter lanceringen af en landsdækkende annoncekampagne samt underskriftsindsamling. 5.500 danskere har allerede skrevet under.

 • Kampagne: Alle børn har ret til undervisning i folkeskolen – også flygtningebørn

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/maj/kampagne_alle-boern-har-ret-til-undervisning-i-folkeskolen-_ogsaa-flygtningeboern 3. maj 2016

  Danmarks Lærerforening har sammen med en række organisationer startet en kampagne og en underskriftsindsamling for at protestere mod en ny særlov, der vil udhule kvaliteten i flygtningebørnenes undervisning.

 • Flygtningebørn har brug for modtageklasser

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/juli/flygtningeboern-har-brug-for-laerere-med-saerlige-kompetencer 26. juli 2016

  Kommuner vil droppe modtageklasser og i stedet sende flygtningebørn direkte ud i almindelige folkeskoleklasser. Problematisk, lyder det fra DLF og flere eksperter.

 • Ny lov er kæmpe tilbageskridt for integrationen

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2016/april/ny-lov-er-kaempe-tilbageskridt-for-integrationen 8. april 2016

  Regeringens lovforslag om undervisning af flygtningebørn vil udhule kvaliteten, og det vil blive meget dyrt på længere sigt. Både for det enkelte barn og for samfundet. Danmarks Lærerforening afholder i dag høring på Christiansborg om lovforslaget.

 • Flygtningebørn skal sikres kvalificeret undervisning

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/januar/flygtningeboern-skal-sikres-kvalificeret-undervisning 11. januar 2016

  Ifølge et internt notat fra KL mangler der hundredvis af modtageklasser til de mange flygtningebørn, som kommer til Danmark. Lærerforeningen påpeger, at mange af børnene er meget sårbare og har brug for særlig støtte.

 • Debat: Undervisning af flygtningebørn er en god investering

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/april/debat_undervisning-af-flygtningeboern-er-en-god-investering 12. april 2016

  Hvis vi udhuler kvaliteten af undervisningen af flygtningebørnene for at opnå en kortsigtet økonomisk gevinst, risikerer vi, at det trækker lange spor ind i fremtiden. Med de menneskelige og økonomiske omkostninger der følger, skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg bragt i Berlingske Tidende tirsdag.

 • Debat: Lad flygtningebørn blive i folkeskolen - det betaler sig

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/maj/lad-flygtningeboern-blive-i-folkeskolen-det-betaler-sig 31. maj 2016

  Politiken bringer i dag et debatindlæg af formand for Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensen om regeringens nye særlov, der bliver behandlet i Folketinget i denne uge.

 • Sammenhængende og inkluderende indsats kan løfte elever med anden etnisk baggrund end dansk

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2017/maj/sammenhaengende-og-inkluderende-indsats-kan-loefte-elever-med-anden-etnisk-baggrund-end-dansk 19. maj 2017

  Politiske forslag skal ikke være snuptagsløsninger, men bygge på viden, lyder det fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen.


 • Her vises 1 til 10 ud af 15

  1 2