Undervisning

  • DLF og KL: Motivation og variation i udskolingen

    Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/april/dlf-og-kl-motivation-og-variation-i-udskolingen 20. april 2023

    Vi skal styrke elevernes lyst og motivation til at gå i skole. Derfor har DLF og KL via overenskomstsamarbejdet i Fremfærd lavet et udviklingsprojekt.

  • Teamsamarbejdet

    Sti: https://www.dlf.org/medlem/inspiration-til-laererarbejdet/teamsamarbejdet 18. november 2022

  • DLF: Små, men gode skridt for folkeskolen på finansloven

    Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/november/smaa-men-gode-skridt-for-folkeskolen-paa-finansloven 27. november 2023

    De planlagte besparelser på CFU trækkes tilbage, og et styrket PPR skal tættere på skolens hverdag. DLF-formand Gordon Ørskov Madsen ser flere ’små, men gode’ skridt for folkeskolen i ny finanslov.

  • Modersmålsundervisning

    Sti: https://www.dlf.org/medlem/inspiration-til-laererarbejdet/modersmaalsundervisning 18. november 2022

  • Nye fagplaner skal give større frihed til den gode undervisning

    Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2024/januar/nye-fagplaner-skal-give-stoerre-frihed-til-den-gode-undervisning 31. januar 2024

    Regeringen har præsenteret første skridt på vejen til nye fagplaner i folkeskolen. DLF-formand Gordon Ørskov Madsen glæder sig over, at arbejdet med nye, forenklede læreplaner nu kan gå i gang.

  • Glæde over udsigt til forlængelse af frihedsgrader

    Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2022/marts/glaede-over-udsigt-til-forlaengelse-af-frihedsgrader 4. marts 2022

    Ministeriet har meldt ud, at de ønsker at forlænge frihedsgraderne, der bl.a. giver mulighed for at konvertere UUV-timer til f.eks. tolærerordninger, til næste skoleår.

  • DLF: Gode takter i regeringens folkeskoleudspil, men økonomien bekymrer

    Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/oktober/dlf-gode-takter-i-regeringens-folkeskoleudspil-men-oekonomien-bekymrer 11. oktober 2023

    Regeringen har præsenteret sit udspil på folkeskoleområdet. DLF ser mange gode takter, men er bekymrede over udspillets økonomi og frygter, at manglende finansiering vil spænde ben for ambitionerne.

  • Debat: Fremtidens skole er i bevægelse

    Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/oktober/debat-fremtidens-skole-er-i-bevaegelse 9. oktober 2023

    Vi skal give skolerne bedre mulighed for lave undervisning, hvor eleverne er ude og bevæge sig. Men det kræver en holdindsats, hvor skoler og lokalt foreningsliv arbejder sammen, skriver DLF og DGI i dette fælles debatindlæg.

  • Folkeskolens parter: Sådan sætter vi den danske folkeskole fri

    Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2023/juni/folkeskolens-parter-saadan-saetter-vi-den-danske-folkeskole-fri 14. juni 2023

    Seks principper skal vise vejen for, hvordan folkeskolen skal ledes og sættes fri. Sådan lyder det nu fra parterne i ’Sammen om Skolen’, der desuden foreslår at fjerne eller ændre 10 konkrete statslige love og regler.

  • Debat: Bland ikke skærmdebatten sammen med behovet for teknologiforståelse

    Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2024/januar/debat-bland-ikke-skaermdebatten-sammen-med-behovet-for-teknologiforstaaelse 18. januar 2024

    Børn og unge skal ikke kun beskyttes fra teknologien, men klædes på til at tage magten over den, skriver DLF's Regitze Flannov og Den Nationale Alliance for Teknologiforståelse i et debatindlæg i Altinget.


  • Her vises 11 til 20 ud af 230

Udvalgte emner