Krav

Parterne har udvekslet overenskomstkrav

Det kommunale område

KL og Forhandlingsfællesskabet har den 12. december 2017 udvekslet de ”generelle krav”, som er krav til de vilkår, der gælder for hele det kommunale arbejdsmarked.

Se de generelle krav her:

KL og Lærernes Centralorganisation (LC) har udvekslet kravene til ”organisationsforhandlingerne”, som er krav til de vilkår, der gælder på LC’s område, fx folkeskolen, specialundervisnings for voksne og PB-er i ernæring og sundhed.

Se kravene til organisationsforhandlingerne her:

 

Det regionale område

Også de regionale parter har den 12. december 2017 udvekslet overenskomstkrav

Regionerne (RLTN) og Forhandlingsfællesskabet har udvekslet de ”generelle krav”, som er krav til de vilkår, der gælder for hele det regionale arbejdsmarked.

Se de generelle krav her:

Regionerne (RLTN) og Lærernes Centralorganisation (LC) har udvekslet kravene til ”organisationsforhandlingerne”, som er krav til de vilkår, der gælder på LC’s område, fx regionale specialskoler. 

Se kravene til organisationsforhandlingerne her:

 

Det statslige område

Finansministeriet (Moderniseringsstyrelsen) og CFU har den 15. december 2017 udvekslet de ”generelle krav”, som er krav til de vilkår, der gælder for hele det statslige arbejdsmarked.

Se de generelle krav her: 

Finansministeriet (Moderniseringsstyrelsen) og Lærernes Centralorganisation (LC) har den 15. december 2017 udvekslet kravene til ”organisationsforhandlingerne”, som er krav til de vilkår, der gælder på LC’s område, fx SOSU-skoler, private gymnasiers grundskoler, frie fagskoler, Røde Kors Skoler, ansatte i staten med en læreruddannelse, Treklangen m.fl.

Se kravene til organisationsforhandlingerne her:

Pressemeddelelse om forhandlinger med substans mellem lærerne og KL

Pressemeddelelser om musketereden