Alle medlemmer

 • Undersøgelser: Nationale test skader elevernes undervisning

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2016/september/undersoegelse-nationale-test-skader-elevernes-undervisning 13. september 2016

  Ny rapport fra DPU viser, at nationale test skævvrider undervisningen og ikke fungerer som et pædagogisk redskab. Det bakkes op af ny undersøgelse fra Danmarks Lærerforening, der viser, at 86 procent af lærerne mener, at der er for meget fokus på test og målstyring i folkeskolen.

 • Elevers sociale færdigheder skal styrkes

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/september/elevers-sociale-faerdigheder-skal-styrkes 29. september 2016

  Børnehaveklasseelever har fået bedre styr på bogstaver og tal. Til gengæld går det den forkerte vej med sociale færdigheder, lyder det fra børnehaveklasselederne.

 • Løntjek: Får du det rigtige i løn?

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/oktober/faar-du-det-rigtige-i-loen 24. oktober 2016

  Selv en lille fejl på lønsedlen kan koste dig dyrt. Få tjekket din lønseddel og find ud af, om du får den løn, du har krav på, når Danmarks Lærerforening sætter fokus på løntjek i uge 43-46.

 • Lokalaftale i København giver lærerne fleksibilitet

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/november/lokalaftale-i-koebenhavn-giver-laererne-fleksibilitet 1. november 2016

  I dag træder en ny lokalaftale i kraft i Københavns Kommune. Det betyder bl.a., at kommunens 3.400 lærere får mulighed for i samarbejde med lederen at lægge en del af deres forberedelsestid uden for skolen.

 • Bondo: Politikerne skal investere i folkeskolen nu

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/november/bondo-politikerne-skal-investere-i-folkeskolen-nu 8. november 2016

  Der er blevet 14 procent færre lærere i folkeskolen siden 2009, men kun 5 procent færre elever, viser nye tal. Det hænger ikke sammen, mener DLF-formand Anders Bondo Christensen, der opfordrer politikerne til at prioritere folkeskolen i finansloven.

 • Folkeskolen totalt overset i finanslov

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/november/folkeskolen-totalt-overset-i-finanslov 19. november 2016

  Regeringen har lavet finanslovsaftale for 2017. Folkeskolen, Danmarks vigtigste samfundsinstitution, når det gælder mennesker, der lykkes med deres liv, et harmonisk samfund og muligheder for vækst i en globaliseret verden, er totalt overset. Politikerne løber fra deres ansvar.

 • Lærerforening: Ser frem til fortsat samarbejde med Riisager – nu som minister

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2016/november/laererforening-ser-frem-til-forsat-samarbejde-med-riisager-nu-som-minister 28. november 2016

  Liberal Alliances Merete Riisager er udnævnt til ny undervisningsminister, og formanden for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, er klar til at samarbejde om at styrke folkeskolen.

 • Rapport: Lærernes engagement og kvalitet i undervisningen kan løfte eleverne

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2016/november/rapport-laerernes-engagement-og-kvalitet-i-undervisningen-kan-loefte-eleverne 29. november 2016

  Når lærere får mulighed for at bruge deres faglige engagement, har det betydning for elevernes præstationer. Og det er ikke mængden af undervisningstimer, men derimod indholdet af undervisningen, som løfter eleverne fagligt, viser ny international skoleundersøgelse. Danmarks Lærerforening opfordrer politikerne til at inddrage forskningen i udviklingen af folkeskolen.

 • Lærernes faglighed er afgørende for, at eleverne løfter sig

  Sti: https://www.dlf.org/pressemeddelelser/2016/december/laerernes-faglighed-er-afgoerende-for-at-eleverne-loefter-sig 6. december 2016

  Det er fortsat ikke interessant at sammenligne PISA-resultater med andre lande, men erfaringer fra internationale undersøgelser, om hvad der gør en forskel for eleverne, er yderst interessante.

 • Lærerkonflikt var aftalt spil

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/december/laererkonflikt-var-aftalt-spil 13. december 2016

  Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt indrømmer i søndagens Politiken, at hun var med til at beslutte lockouten af lærerne i 2013.


 • Her vises 351 til 360 ud af 507

Udvalgte emner