Alle medlemmer

 • Flere kommuner laver lokalaftaler

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2017/juli/flere-kommuner-laver-lokalaftaler 4. juli 2017

  Tre ud af fire kommuner har indgået en aftale om læreres arbejdstid. Ifølge artiklen, som blev bragt i Jyllands-Posten i går, sker det flere steder blandt andet for at kunne rekruttere nok lærere.

 • Ledig lejlighed i Kbh K

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/juli/ledig-lejlighed-i-kbh-k 2. juli 2018

  OBS! Ansøgningsfrist er overskredet. En toværelses lejlighed på 50 kvm. i indre København er ledig med overtagelse pr. 1. september 2018.

 • DLF holder offentlig høring om undervisning af flygtningebørn

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/april/flygtningeboern 6. april 2016

  At flygtningebørn med et nyt lovforslag risikerer at få et langt dårligere undervisningstilbud end danske elever, vækker bekymring i Danmarks Lærerforening. Derfor har foreningen arrangeret en offentlig høring på Christiansborg, som løber af stablen fredag.

 • Debat: Velfærden halter

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2016/maj/virkelighedens-velfaerd-debat 9. maj 2016

  Vi må sammen modarbejde de kvalitetsforringelser, der sker, når der bliver skåret i ressourcerne. Det er budskabet fra Danmarks Lærerforening, BUPL, HK Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening i et debatindlæg bragt i Jyllands-Posten søndag.

 • Aarhus skruer ned for karaktergivningen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/maj/aarhus-skruer-ned-for-karaktergivningen 29. maj 2018

  Karakterer spænder for meget ben i folkeskolen, mener rådmand i Aarhus Kommune, Thomas Medom. Han opfordrer skolerne til at tage et opgør med de daglige karakterer.

 • Temadag: Før, under og efter underretningen

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/august/temadag-foer-under-og-efter-underretningen 21. august 2018

  Danmarks Lærerforening, Socialrådgiverforeningen og KL afholder fælles temadag om den gode underretning 25. september. Læs mere og tilmeld dig her.

 • Bondo om regeringens folkeskoleudspil

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/september/bondo-om-regeringens-folkeskoleudspil 11. september 2018

  Regeringen har i dag fremlagt et forslag til justering af folkeskoleloven. Hør formandens reaktion på initiativerne her.

 • DLF: Helt forkert at flytte 10. klasse over på erhvervsskolerne

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/september/dlf-helt-forkert-at-flytte-10-klasse-over-paa-erhvervsskolerne 13. september 2018

  Det er den helt forkerte vej at gå, når regeringen lægger op til at gøre 10. klasse til en del af erhvervsuddannelserne, mener Jeanette Sjøberg, formand for Undervisningsudvalget i Danmarks Lærerforening.

 • En kortere skoledag vil ikke resultere i en sortere skole

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/september/en-kortere-skoledag-vil-ikke-resultere-i-en-sortere-skole-tvaertimod 28. september 2018

  Det er forkert at tro, at den korte skoledag vil resultere i en ’sortere skole’. Tværtimod vil den give mere luft i hverdagen, som både lærere og elever efterspørger, skriver DLF's Jeanette Sjøberg i et debatindlæg i Information.

 • Debat: 5. oktober fejrer vi Lærerens Dag

  Sti: https://www.dlf.org/nyheder/2018/oktober/debat-laererne-har-brug-for-anerkendelse-og-raaderum 4. oktober 2018

  Skal lærerne kunne lykkes med deres vigtige opgave, kræver det anerkendelse - ikke blot på Lærerens Dag, men hele året. Sådan skriver Dorte Lange i et debatindlæg.


 • Her vises 431 til 440 ud af 507

Udvalgte emner