Nyuddannede

Er du nyuddannet lærer? Find ud af, hvad Danmarks Lærerforening kan gøre for dig.

Meld dig ind i Danmarks Lærerforening

Danmarks Lærerforening forhandler overenskomst for en række medlemsgrupper, bl.a. børnehaveklasseledere og lærere i folkeskolen.

Som medlem får du en lang række fordel, bl.a. en tillidsrepræsentant, som er din stemme på arbejdspladsen, juridiske hjælp i krisesituationer, forhandling af løn, arbejdstid og tillæg m.v. 

Du får også en række medlemsfordele for fx billige medlemslån, mulighed for at leje sommerhuse eller lejligheder eller gratis fagbøger.

Meld dig ind i Danmarks Lærerforening

 

Nyansat i folkeskolen?

DLF har udarbejdet en publikation for alle, der får nyt job på en folkeskole. Publikationen indeholder information om bl.a. løn, pension, arbejdstid, ferie og sygdom.

Hent publikationen for nyansatte i folkeskolen

 

Få hjælp hos din lokale kreds 

Din lokale kreds er din hotline til foreningen. Du kan altid henvende dig der med spørgsmål, problemer eller forslag til politik, da den lokale kreds lokalt varetager interesserne for de medlemmer, der er ansat i kredsens område.

Får du brug for hjælp eller rådgivning fra Danmarks Lærerforening, skal du altid først henvende dig i den lokale kreds eller til din tillidsrepræsentant.

Find din lokale kreds på danmarkskort

 

Ledig?

Som nyuddannet bruger du måske en del tid på at finde det rigtige job. Lærernes A-kasse kan hjælpe din med både ansøgning og CV. 

Gå til Lærernes A-kasses hjemmeside