Specielt for tillidsvalgte og særlige medlemsgrupper Pensionister

Pensionister medlemsfordele

Som pensioneret medlem af Danmarks Lærerforening får du del i en lang række fordele

Du modtager medlemsbladet Folkeskolen, du kan benytte foreningens Sinatur-hoteller, leje foreningens feriehuse og optage medlemslån. Desuden kan du deltage i foreningens seniorkurser. Kontakt din lokale kreds for at høre, om der er øvrige lokale medlemsfordele.

Ferie- og rekreationsophold

Du og din familie kan holde ferie på et af de dejlige Sinatur hoteller. Denne mulighed gælder fortrinsvis i skoleferierne. Du kan få nærmere oplysning om priser m.m. ved at henvende dig direkte til Sinatur.

Du kan også søge Danmarks Lærerforenings Understøttelseskasse om tilskud til et rekreations ophold.

Feriehuse

Foreningen råder over en række ferieboliger, som du kan leje med pensionist rabat. 

Seniorkurser

Hver sommer arrangerer Danmarks Lærerforening kurser for pensionerede medlemmer. Kurserne holdes på Sinatur hotellerne. Ægtefæller, der ikke selv er medlemmer af foreningen, kan deltage mod betaling af en forhøjet kursusafgift.
Se de aktuelle kurser i kursuslisten.

Nordisk pensionisttræf

Nordiske Lærerorganisationers Samråd, NLS, arrangerer hvert år et pensionisttræf af fem dages varighed. Træffet afholdes på skift af de nordiske lærerorganisationer. Foreningen yder et mindre rejsetilskud. Du kan læse om pensionisttræffene i medlemsbladet i februar/marts måned.

Udlejningsboliger

Den Selvejende Institution Teglgården ejer 18 boliger med i alt 35 lejemål. Boligerne ligger i naturskønne omgivelser i Middelfart kommune og pensionerede medlemmer af Danmarks Lærerforening har fortrinsret i forbindelse med leje af disse.