International Teacher Summit

En gang om året mødes undervisningsministre og lærerforeningsledere med OECD i et internationalt forum, hvor det overordnede tema er at styrke lærerprofessionen
Jorden

Her på siden kan du læse om

 

International Summit on the Teaching Profession

Hvert år i marts afholdes der International Summit on the Teaching Profession (ISTP). Deltagerne i disse topmøder er bl.a. undervisningsministre, lærerforeningsformænd og lærerpraktikere fra over 30 OECD-lande.

Danmarks Lærerforening har deltaget hvert år, fordi disse topmøder en enestående mulighed for både at være i tæt og direkte dialog med ministeren samt udveksle erfaringer om lærerprofessionen med deltagerne fra øvrige deltagerlande.

ISTP 2018

Dette års International Summit on the Teaching Profession blev afholdt i Lissabon den 22.-23. marts under det overordnede tema ”Public Education – New challenges and opportunities facing the teaching profession”.

Her kan du se en hilsen fra de danske deltagere i topmødet:   /nyheder/2018/marts/hilsen-fra-oecd-og-eis-internationale-topmoede-om-laererprofessionen

Du kan læse mere om årets topmøde på den officielle hjemmeside https://www.istplisbon18.gov.pt/#

ISTP 2017

I 2017 afholdtes topmødet i Edinburgh og havde særligt fokus på, hvordan lærerprofessionen kan styrkes og udvikle sig, så underviserne både er omstillingsparate i forhold til sociale forandringer og samtidig er modstandsdygtige over for skiftende politiske krav. På selve topmødet blev der udvekslet eksempler på projekter og redskaber, der har til hensigt at styrke lærerprofessionen i forskellige lande. På mødet, hvor også formændene fra Gymnasieskolernes Lærerforening og Uddannelsesforbundet deltog, blev der fra de forskellige lande udvekslet eksempler på projekter og redskaber med henblik på at styrke lærerprofessionen i de individuelle lande.

Til top