Nyheder / DLF på dagsordenen

Underskrifterne strømmer ind: Flygtningebørn skal have ret til undervisning i folkeskolen

Stor opbakning til underskriftsindsamlingen "ALLE børn har ret til undervisning i folkeskolen". Det er konklusionen mindre end 24 timer efter lanceringen af en landsdækkende annoncekampagne samt underskriftsindsamling. 5.500 danskere har allerede skrevet under.

Tirsdag var Danmarks Lærerforening, Skolelederforeningen, DUI-LEG og VIRKE, BUPL, Dansk Psykolog Forening og Uddannelsesforbundet ude med et annonce-budskab i landets dagblade. ALLE Børn har ret til til undervisning i folkeskolen.

Formål? Organisationerne vil have bremset et nyt lovforslag, som betyder, at flygtningebørn risikerer at få et dårligere undervisningstilbud – uden for folkeskolen – end resten af landets børn.

Samtidig lancerede organisationerne en digital underskriftsindsamling, som på mindre end et døgn har fået opbakning fra 5.500 danskere. Og tallet vokser eksplosivt time for time. Underskrifterne bliver overdraget til politikerne på Christiansborg i forbindelse med behandlingen af lovforslaget. 

Man kan vise sin opbakning ved at skrive under på underskriftsindsamlingen - Alle børn har ret til undervisning i folkeskolen

Læs mere:

Deltag i debatten på Facebook: