Nyheder

DLF inviterer til lærertræf - tilmeldingen er åben nu

Danmarks Lærerforening afholder torsdag den 16. november 2017 et stort Lærertræf i Odense Congress Center. Tilmeldingen er nu åben og foregår efter først-til-mølle princippet. Der er plads til 1000 deltagere.

Danmarks Lærerforening inviterer endnu engang til Lærertræf. Denne gang under teamet Undervisning af alle elever.

Træffet er et tilbud om inspiration og kompetenceudvikling og henvender sig til lærere, ledere, vejledere, konsulenter og andre, der har interesse i den mangfoldighed, som folkeskolen rummer i dag.

Programmet kommer til at bestå af fælles oplæg og workshops, der alle belyser forskellige emner under det overordnede tema.

På programmet er professor Dorte Marie Søndergaard fra Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse. Hun indleder træffet med et oplæg om klasseledelse. Afrundingen af dagen står fremtidsforsker Anne Skare Nielsen fra Future Navigator for, når hun stiller skarpt på fremtidens folkeskole.

I løbet af dagen vil der blive afholdt i alt 20 workshops, hvor du som deltager får mulighed for at vælge dig ind på to, når du tilmelder dig. Blandt workshopholderne finder du professor Susan Tetler, debattør Emma Holten, konsulent Tine Basse Fisker og en lang række andre eksperter.

Du kan læse mere om programmet og tilmelde dig på www.dlf.org/lærertræf.

Det koster 400 kroner for medlemmer af Danmarks Lærerforening at deltage. For ikke-medlemmer er prisen 1.400 kroner.