Nyheder

Medlemstilbud: Download bogen 'Samarbejde og inklusion' gratis

Som medlem af Danmarks Lærerforening kan du gratis downloade 'Samarbejde og inklusion fra Pædagogisk rækkevidde-serien som e-bog og lydbog.

Tredje bog i bogserien ’Pædagogisk rækkevidde’ er nu udkommet. Den hedder ’Samarbejde og inklusion’ og er skrevet af Tine Basse Fisker, der er ph.d. i pædagogisk psykologi og ekstern lektor ved DPU, Aarhus Universitet. 

I bogen giver hun eksempler på, hvordan samarbejde er en forudsætning for at skabe god inklusion i skolen. Bøgerne skal give lærerne et indblik i den nyeste forskning på en række områder og er skrevet sådan, at bøgernes indhold kan omsættes direkte i klasseværelset.

Bogserien ’Pædagogisk rækkevidde’ er skrevet i samarbejde med Danmarks Lærerforening, Frie Skolers Lærerforening og Aarhus Universitetsforlag. Forfatterne til seriens bøger er nogle af landets dygtigste forskere, som på blot 72 sider formidler deres forskning.

Der vil komme en ny bog i serien hver anden måned de næste to år. Den næste bog udkommer i august. Du kan læse mere om bogserien her.

Download ’Samarbejde og inklusion’ gratis som e-bog eller lydbog via 'min side'. Her ligger også de to første bøger i bogserien – ’Læringens DNA’ af Theresa Schilhab og ’Digital Dannelse’ af Jeppe Bundsgaard – til download. Du kan også købe den trykte udgave til en særlig medlemspris.