Nyheder / Kurser og konferencer

Konference: Styrket samarbejde med nyankomne forældre

Kom på konference 11. december og få inspiration til et godt samarbejde med flygtningefamilier og andre nyankomne forældre.

Når fagprofessionelle skal arbejde med nyankomne børns trivsel, udvikling og læring i skoler, dagtilbud og dagplejer, så er det afgørende at få etableret et godt samarbejde med de nye forældre. Det er udgangspunktet i projektet 'Styrket samarbejde med flygtningefamilier og andre nyankomne familier', som har bedt professionshøjskolerne UCC og VIA om at kortlægge viden og praksis om emnet og udvikle et inspirationsmateriale. Det er organisationerne BUPL, DLF, FOA og KL, der gennemfører projektet, som Fremfærd Børn står bag.

11. december kan medarbejdere og leder i skoler, dagtilbud og dagplejere få inspiration til det daglige samarbejde med forældrene på en konference i Nyborg.

Programmet byder blandt andet på oplæg, der præsenterer projektets resultater, og der bliver mulighed for at diskutere udfordringer og løsninger, når det gælder fagprofessionelles samarbejde med nyankomne forældre. 

Du kan læse om projektet 'Styrket samarbejde med flygtningeforældre og andre nyankomne forældre' og få viden og værktøjer til samarbejdet på siden nyankomneforældre.dk.

Du kan melde dig til konferencen her. Deltagerprisen er 650 kr, og der er tilmeldingsfrist den 6. november. 

Målgruppe