Nyheder

OK18 status: Forhandlingerne genoptaget efter pause

Sent søndag aften blev forhandlingerne igen sat på pause, men er mandag eftermiddag genoptaget på det statslige område.

Forhandlingerne på det statslige område blev genoptaget mandag kl. 14. Forhandlerne på det kommunale og regionale område skal mødes i Forligsinstitutionen i morgen tirsdag kl. 10. 

Mange offentligt ansatte har fredag og i løbet af weekenden lagt vejen forbi Forligsinstitutionen for at bakke om forhandlerne.

Her til eftermiddag er der igen arrangeret OK18-aktiviteter rundt om i landet - blandt andet i Fredericia, Horsens og København. Du kan følge med og læse mere på enløsningforalle.dk, hvor du også har mulighed for at give din opbakning til de offentligt ansatte.

Hvis du har adgang til Facebook, kan du også følge med på Danmarks Lærerforenings facebook-side og siden Bak op om de offentligt ansatte.


Den 1. maj - arbejdernes internationale kampdag - er allersidste frist for at få en forligsskitse i hus, da forligsmanden ikke har flere muligheder for at udskyde en konflikt. 

Hvis man ikke inden da når frem til resultat, vil strejken træde i kraft søndag den 6. maj og lockouten lørdag den 12. maj.

Hvis forligsmanden inden da vælger at kaste håndklædet i ringen og erklære et sammenbrud, vil både strejke og lockout træde i kraft på femtedagen efter sammenbruddet.