Nyheder

Medlemstilbud: Ny bog om 'evaluering på godt og ondt'

Den nyeste bog i serien Pædagogisk Rækkevidde kan nu downloades gratis af Danmarks Lærerforenings medlemmer. Bogen handler om evaluering i skolen og er skrevet af evalueringsforsker og professor Jens Dolin.

Nationale test, afgangskarakterer, terminsprøver og uddannelsesparathedsvurderinger - evaluering er en del af hverdagen i folkeskolen. Den foregår mellem elever og lærere og mellem samfund og skole, men hvad kan man bruge den til? Og hvordan sikrer man, at man bruger den til at styrke elevernes motivation - og ikke det modsatte?

Disse og andre spørgsmål undersøger evalueringsforsker og professor i naturfagsdidaktik Jens Dolin i bogen 'Evaluering på godt og ondt'Samtidig ser han på, hvad vores evalueringskultur fortæller om vores syn på undervisning i dag, og på hvilken betydning brugen af karakterer og test kan have for elevernes trivsel. 

Bogen er den 18. udgivelse i bogserien 'Pædagogisk Rækkevidde', der udgives af Aarhus Universitetsforlag i samarbejde med Danmarks Lærerforening og Frie Skolers Lærerforening. I serien giver førende pædagogiske forskere viden til skoledagen og inspirerer til praksisnær udvikling. 

Som medlem af Danmarks Lærerforening kan du downloade e-bøger og lydbøger gratis gennem min side. Du har også mulighed for at købe 'Evaluering på godt og ondt' og de andre bøger i serien i trykt udgave til en særlig medlemspris. 

Gå til 'Min side' via login

Se alle bøger i serien 'Pædagogisk rækkevidde'

 

 

Målgruppe