Nyheder

Medlemstilbud: Ny bog om teknologiforståelse

Den seneste bog i serien Pædagogisk Rækkevidde beskæftiger sig med teknologiforståelse. Læs mere om undervisning i teknologi for de digitalt indfødte og download bogen gratis.

Nutidens børn er født i den digitale tidsalder og er ofte blevet kaldt digitalt indfødte – som om de har helt tjek på det digitale. Men at være født i en digital tidsalder er ikke ensbetydende med at have forståelse for de digitale teknologier, der anvendes i verden. 

Sådan skriver Elisa Nadire Caeli, der er ph.d.-studerende på Danmarks institut for Pædagogik og Uddannelse (DPU), Aarhus Universitet og Institut for Skole og Læring, Københavns Professionshøjskole. Hun er forfatter bag den 17. bog i serien Pædagogisk Rækkevidde, som udgives af Aarhus Universitetsforlag.

I bogen beskriver Elisa Nadire Caeli bl.a., hvordan lærere kan arbejde med elevernes teknologiforståelse i praksis, og hvorfor det er nødvendigt at børn og unge lærer at afkode og forstå digitale teknologiers betydning i samfundet, så de kan agere meningsfuldt med dem og være med til at forme den fremtidige udvikling.

Gratis lydbøger og e-bøger til alle medlemmer

Som medlem af Danmarks Lærerforening kan du hente alle bøgerne gratis både som lydbog og som e-bog ved at logge dig ind på ”Min side” på www.dlf.org.

Se alle bøger i bogserien Pædagogisk Rækkevidde.

Målgruppe