Nyheder

Ledig lejlighed på Frederiksberg

Lejligheden Vodroffs Tværgade 15, 1. tv., bliver ledig til overtagelse pr. 1. april 2021.

Det drejer sig om en lejlighed på 74 mmed 3 værelser. Lejligheden ligger i en ejendom, der er opført i 1874.

Ejendommen har lige gennemgået en større udvendig istandsættelse. Lejligheden består af to værelser og en stue, og er ved at blive gennemgribende istandsat i forbindelse med genudlejningen, hvor der bl.a. laves helt nyt badeværelse, og nyt køkken med nye hårde hvidevarer.

Lejen m.v. udgør årligt:
Leje                                           kr.                      96.200,00
Aconto varme                       kr.                         8.196,00
Beboerrep. kontingent     kr.                            343,00

I alt ca.                                      kr.                     104.739,00

Lejen m.v. opkræves månedsvis forud.

Ved lejekontraktens underskrift skal der udover første måneds leje indbetales ca. 24.050,00 kr. i depositum og ca. 24.050,50 kr. i forudbetalt leje. Både depositum og forudbetalt leje svarer til tre måneders leje.

Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

Fremvisning og spørgsmål til lejligheden

Der vil være mulighed for at se lejligheden mandag den 1. marts 2021 klokken 15.00. Her vil viceværten stå for en fremvisning af lejligheden. Man skal blot møde op.

Du finder plantegning over lejligheden her: Plantegning Vodroffs Tværgade 15, 1. tv

For at imødese myndighedernes retningslinjer må der pt. max møde to personer pr. ansøgning op til fremvisning. På grund af det høje Corona-smittetal i Danmark, skal du bære mundbind eller visir, samt medbringe sprit til eget brug i forbindelse med fremvisningen.

Hvis du er smittet med COVID-19 (Coronavirus), er i karantæne eller er i det mindste tvivl om smitte, så må du selvfølgelig ikke deltage i fremvisningen.

Hvis du har spørgsmål om lejligheden, så kan du kontakte ejendommens administrator Charlotte Frylling, fra CEJ Ejendomsadministration, på telefon 70 70 51 86 eller cfr@cej.dk.

Ansøgning

Hvis du er interesseret i at leje lejligheden, så skal du sende en ansøgning til Danmarks Lærerforening. Ansøgningen kan sendes pr. mail til lejligheder@dlf.org eller med brev til:

Danmarks Lærerforening
Att: Økonomiafdelingen
Vandkunsten 12
1467 København K

Ansøgningen skal være modtaget af Danmarks Lærerforening senest fredag den 5. marts 2021 kl. 12.00. Der skal ikke fremgå noget specifikt i ansøgningen, blot dine oplysninger. Det er dog vigtigt at dit fulde navn eller medlemsnummer fremgår af ansøgningen.

Målgruppe