Nyheder

Opdater dine medlemsoplysninger og vind et hotelophold!

Fb Opslag Tjek Dig Selv
Har vi de rigtige oplysninger om dig og din arbejdsplads? Log ind på 'Min side' og opdater dine oplysninger. Så deltager du i konkurrencen om to weekendophold inkl. middag for to personer på et valgfrit Sinatur Hotel & Konference.

Det er vigtigt, at vi ved, hvem du er, så du får den relevante hjælp og rådgivning, og så vi kan kommunikere bedst muligt med dig. Det kan fx være i forbindelse med de aktuelle overenskomstforhandlinger om OK21, eller når der skal stemmes til hovedstyrelsen eller kredsstyrelsen.

Derfor beder vi dig tjekke, om Danmarks Lærerforening har de rette medlemsoplysninger om dig. Altså korrekt navn, mail, telefonnummer, arbejdsplads og stillingsbetegnelse.

Log ind og vind

Tjek dine medlemsoplysninger ved at gå ind på 'Min side' og logge ind med NemID. Alle medlemmer af Danmarks Lærerforening kan logge ind på 'Min side' og få adgang til medlemsfordele, kurser m.m.

Gå til 'Min side'

Hvis du logger ind i perioden mellem 20. januar og 3. februar, er du samtidig med i lodtrækningen om et weekendophold med overnatning og middag for to personer på et valgfrit Sinatur Hotel.
Læs mere om Sinatur Hotel & Konference

Konkurrencen slutter d. 3. februar 2021. Vinderne får direkte besked.

OPDATERING: Vinderne er fundet og kontaktet pr. mail.

Målgruppe