Nyheder

Ledig lejlighed i indre København

Lejligheden Kjeld Langes Gade 4, 1. th. bliver ledig til overtagelse pr. 1. maj 2021. Lejligheden er på 68 m2 og har tre værelser. Lejligheden ligger i en ejendom, der er opført i 1875.

Lejligheden består af to værelser og en stue. Lejligheden fremstår i pæn stand, og vil i forbindelse med genudlejningen blive malet og få slebet og lakeret gulve. Lejligheden har badeværelse fra nyere tid med plads til opsætning af vaskesøjle, og køkken fra nyere tid hvor der medfølger komfur, emhætte og køle-/fryseskab.

Lejen m.v. udgør årligt:
Leje                                            kr.                            83.151,84
Aconto varme                       kr.                             7.164,00
Beboerrep. kontingent     kr.                             480,00

I alt                                             kr.                             90.795,84
I alt pr. måned                       kr.                             7.566,32
 
Lejen m.v. opkræves månedsvis forud.

Ved lejekontraktens underskrift skal der udover første måneds leje indbetales 20.787,96 kr. i depositum og 20.787,96 kr. i forudbetalt leje. Både depositum og forudbetalt leje svarer til tre måneders leje.
Det er ikke tilladt at holde husdyr i lejligheden.

Fremvisning og spørgsmål til lejligheden
Der vil være mulighed for at se lejligheden tirsdag den 6. april 2021 kl. 15.00. Her vil viceværten stå for en fremvisning af lejligheden. Man skal blot møde op, der fremsendes ikke en mail omkring fremvisning.

COVID-19
For at imødese myndighedernes retningslinjer, beder vi dig om at mindske antallet af deltagere til fremvisningen. På grund af det høje Corona-smittetal i Danmark, skal du bære mundbind eller visir, samt medbringe sprit til eget brug i forbindelse med fremvisningen. Hvis du er smittet med COVID-19 (coronavirus), er i karantæne eller er i det mindste tvivl om smitte, så må du selvfølgelig ikke deltage i fremvisningen.

Ansøgning
Hvis du er interesseret i at leje lejligheden, skal du blot sende en mail med dine oplysninger til Danmarks Lærerforening til mailadressen lejligheder@dlf.org, eller pr. brev til: 

Danmarks Lærerforening
Att: Økonomiafdelingen
Vandkunsten 12
1467 København K

I din ansøgning skriver du blot dine oplysninger, herunder også dit CPR-nummer og medlemsnummer, så deltager du i lodtrækningen om lejligheden. Din ansøgning skal være modtaget af Danmarks Lærerforening senest den 9. april 2021 kl. 12.00.

Udlejning
Der vil blive fundet en lejer til lejligheden ved lodtrækning. Alle der har ansøgt får besked, når der er fundet en lejer. Vi skal gøre opmærksom på, at der kun kan udlejes til et medlem af Danmarks Lærerforening og
dennes husstand. Der kan således ikke fremlejes til andre, f.eks. sine børn.

Spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål om lejligheden, kan du kontakte ejendommens administrator Charlotte Frylling, fra CEJ Ejendomsadministration, på telefon 70 70 51 86 eller cfr@cej.dk.

Vi henstiller til, at alle informationer i annoncen læses igennem, og der kun rettes henvendelse med spørgsmål, som er nødvendige pga. manglende information i annoncen, eller som følge af fremvisningen.

Målgruppe