Nyheder

Mød Danmarks Lærerforening på Folkemødet 2022

Fmdk 19
Skal du på Folkemødet i år? Så kom forbi Lærernes Hus i Havnegade, hvor vi har fuldt program på begge scener. Lørdag inviterer Københavns og Bornholms lærerforeninger alle medlemmer af DLF til fest.

Danmarks Lærerforening er på Folkemødet igen i år. På de to scener bag Lærernes Hus på Havnegade er programmet tæt pakket med spændende og vigtige emner.

Faglige debatter på to scener

På Gårdscenen er DLF vært for arrangementer om alt fra praksisfaglighed, lokal frihed og det politiske samarbejde i Sammen om Skolen til velfærdsquiz og medlemsfest.

På Klippescenen inviterer DLF's faglige foreninger og lokale kredse samt andre organisationer til debatter om åndelig udvikling i skolen, tyskfaget, ukrainske flygtningebørn i de danske klasser, fremtidens læreruddannelse, den moderne far i krise og meget andet. Se programmet nederst på siden.

Begge scener har lokationen G20 Danmarks Lærerforening.

Medlemsfest for alle medlemmer

Lørdag d. 18. juni kl. 18-21 inviterer Københavns Lærerforening og Bornholms Lærerforening til en hyggelig medlemsfest for medlemmer af DLF. Kom og vær med, når vi tænder op for grillen, musikken og hyggen bag Lærernes Hus på Havnegade 21.

Program for DLF på Folkemødet

Hent program for DLF's arrangementer på Folkemødet 2022 (pdf)

Du kan finde mere information om hvert enkelt arrangement i Folkemødets online program eller i Folkemødets app.
Gå til Folkemødets online program

Målgruppe