Nyheder

Webinar om lokal dialog og samarbejde i folkeskolen

KL, DLF, Skolelederforeningen og Børne- og Kulturchefforeningen (BKF) inviterer til webinar om lokal dialog om skoleudvikling den 13. juni kl. 15.30- 17.00. Alle kan deltage.

Hvorfor er lokal dialog og samarbejde afgørende for at skabe rammer for en god folkeskole? Det er emnet for et webinar med emnet "lokal dialog om skoleudvikling", der holdes den 13. juni kl. 15.30-17.00.

Bag webinaret står Danmarks Lærerforening, KL, Skolelederforeningen og Børne- og Kulturchefforeningen (BKF).

Webinaret er en del af et samarbejde mellem parterne, som skal inspirere lokale aktører til at styrke den lokale skoleudvikling gennem dialog og samarbejde. Deltagerne kan få inspiration til, hvordan parterne kan samarbejde om skoleudvikling i kommunen og på skolerne.

På webinaret vil forfatter og forsker Klaus Majgaard og chefkonsulent ved fra Københavns Professionshøjskole Line Arnmark præsentere seks virksomme mekanismer, der bidrager til god lokal dialog om skoleudvikling. Efterfølgende vil der være en række praksiseksempler på arbejdet fra lokale parter. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål til oplægsholderne.

Deltagelse og link til webinar

Deltag i webinaret via dette teamslink

Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding. Alle kan deltage.

Webinaret vil efterfølgende blive gjort tilgængeligt her på siden og på de andre parters hjemmesider.

Læs mere om samarbejdet om dialog om skoleudvikling og find inspirationsmateriale på KL's hjemmeside


Program for webinaret

  • Velkomst ved DLF, Skolelederforeningen, BKF og KL

  • Seks virksomme mekanismer til lokal dialog om skoleudvikling v/ Klaus Majgaard, rådgiver i offentlig ledelse og styring og Line Arnmark, selvstændig konsulent indenfor ledelse og organisationsudvikling.

  • Oplæg om erfaringerne med dialog om skoleudvikling i Nyborg Kommune v/ Lars Kofoed, skole- og kulturchef, Nyborg Kommune og Peter Lund Andersen, formand, Nyborg Lærerkreds

  • Oplæg om erfaringerne med dialog om skoleudvikling i Albertslund Kommune v/ Birgit Lise Andersen, skolechef, Albertslund Kommune og Søren Hald, skoleleder, Herstedlundskole, Albertslund Kommune

Emner

Målgruppe