Nyheder

Gratis e- og lydbog til alle medlemmer: ’Matematik med mening’

Matematik Med Mening
En ny bog i serien ’Pædagogisk rækkevidde’ er udkommet. Bogen hedder "Matematik med mening" og er skrevet af Morten Misfeldt.

Matematikundervisning er i dag langt mere end færdigheder og talforståelse. Børn skal ikke bare lære at regne. Matematik er vigtig for elevernes demokratiske dannelse, ikke mindst i en verden med digitale omvæltninger og et klima i krise. Derfor må lærere vide, hvordan de underviser i matematik med mening.

'Matematik med mening' er skrevet af Morten Misfeldt, der forsker i matematik og brug af teknologi i undervisningen. Han er optaget af, at børn og unge oplever matematik som en meningsfuld og brugbar tilgang til verden. I samarbejde med lærere undersøger han i bogen, hvordan teknologi kan styrke elevernes matematiske tænkning og gøre undervisningen både kreativ og relevant. 

Bogen er en del af serien ’Pædagogiske rækkevidde’ og er gratis for alle medlemmer af foreningen. Bøgerne udgives af Danmarks Lærerforening i samarbejde med Aarhus Universitetsforlag samt Frie Skolers Lærerforening.

Find bogen - og alle andre bøger i serien 'Pædagogisk Rækkevidde' - til download som e-bog eller lydbog via ’Min Side’. 

Sådan hente du bøgerne som medlem

  1. Gå til 'Min side' for at hente "Pædagogisk Rækkevidde"

  2. Når du er logget ind på 'Min side', vælger du menupunktet ’Pædagogisk Rækkevidde' nederst i menuen til venstre.

  3. Klik på linket til Unipress.

  4. På Unipress’ side scroller du ned og finder den bog, du gerne vil læse eller lytte til. Klik på knappen ’Download gratis’ og gå til selve bogens side.

  5. Klik herefter på pilen ved siden af knappen ’Download’.

  6. Her kan du hente bogen som fil (e-bog, pdf eller Mobi-format).
    Eller du kan hente bogen som lydfil (mp3).

God fornøjelse!

Målgruppe