Nyheder

Danmarks Lærerforening får ny sekretariatschef

12. september tiltræder Magne Vilshammer som ny sekretariatschef i Danmarks Lærerforening. Han kommer fra en lignende stilling i Dansk Socialrådgiverforening.

Magne Vilshammer tiltræder som sekretariatschef i Danmarks Lærerforening mandag den 12. septebmer. Her får han blandt andet til opgave at sikre foreningens strategiske retning, og han bliver samtidig øverste chef for de 159 medarbejdere i sekretariatet på Vandkunsten i København .

Danmarks Lærerforenings formand, Gordon Ørskov Madsen, glæder sig til at få den nye sekretariatschef med ombord:

- Danmarks Lærerforening står i en spændende situation med udfordringer, vi skal finde løsninger på, og potentialer, vi skal udnytte optimalt. Magne er den helt rigtige person til opgaven, og jeg ser frem til samarbejdet, siger DLF-formand Gordon Ørskov Madsen. 

Magne Vilshammer er 42 år og har en kandidat i socialvidenskab fra RUC. Han kommer fra en lignende stilling hos Dansk Socialrådgivreforening, hvor han har arbejdet siden 2014 - de seneste fire år som sekretariatschef. 

- Folkeskolen er vores vigtigste samfundsinstitution, og hvis skolen skal lykkes, skal lærerne lykkes. Her spiller Danmarks Lærerforening en afgørende rolle, og jeg glæder mig meget til at bidrage til det vigtige arbejde sammen med medlemmerne, de politisk valgte og de ansatte i foreningen, siger Magne Vilshammer.