Nyhedsoversigt

 • Pressemeddelelser / Nyheder 24. april 2019

  DLF til Mette Frederiksen: Vi er klar til et tæt samarbejde om fremtidens folkeskole

  Mette Frederiksen understreger i ny biografi, at der skal findes løsninger på de udfordringer, som lærerlockouten i 2013 førte med sig. Danmarks Lærerforening er helt enig med Socialdemokratiets formand og inviterer til et tæt samarbejde.

 • Nyheder 04. april 2019

  DLF, Skolelederforeningen og Skole og Forældre: Sæt de nationale test på pause

  Danmarks Lærerforening, Skolelederforeningen og Skole og Forældre opfordrer i fællesskab forligskredsen til at gøre de nationale test friville eller sætte dem på pause.

 • Pressemeddelelser 05. marts 2019

  Produktiviteten i grundskolen kan ikke måles med PISA-resultater

  De Økonomiske Råd har netop udgivet rapporten ”Produktivitet 2019”, der blandt andet omhandler et nyt mål for produktivitet i grundskolen.

 • Nyheder 25. februar 2019

  Self-efficacy - et centralt begreb i skoledebatten

  Begrebet self-efficacy er kommet på den skolepolitiske dagsorden og med god grund. Lærernes self-efficacy har nemlig betydning for elevernes udbytte af undervisningen, skriver formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i Altinget.

 • Nyheder 07. februar 2019

  Debat: Folketingsvalg – vælg folkeskolen!

  Danmarks Lærerforenings store ønske til en ny regering er, at de vil sætte fokus på folkeskolen og støtte op om det vigtige "Ny Start"-samarbejde, skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg bragt i Altinget i dag.

 • Pressemeddelelser 30. januar 2019

  DLF: Folkeskoleforlig kan bane vejen for mere kvalitet i undervisningen

  DLF hilser den netop indgåede aftale på folkeskoleområdet velkommen. Brugt rigtigt kan aftalen blive et skridt i retning mod mere kvalitet i undervisningen.

 • Nyheder 25. januar 2019

  Debat: Lad skolerne selv styre kontakten med forældrene

  Det er vigtigt, at det ikke er systemerne, der bestemmer, hvad vi skal i skolerne, men at de enkelte skoler har mulighed for at træffe deres egne beslutninger. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i en række aviser i dag.

 • Nyheder 22. januar 2019

  Debat: En valgkamp om visioner

  Den kommende valgkamp skal handle om at løse udfordringer og skabe et bedre samfund, ikke om politiske slagord eller statsministerkandidater. Sådan skriver DLF-formand Anders Bondo Christensen i et debatindlæg.

 • Pressemeddelelser 15. januar 2019

  Bondo: Danske lærere skal have den bedst mulige uddannelse

  Vi skal være ambitiøse i forhold til uddannelsen af de lærere, der er helt afgørende for en god skole, siger Anders Bondo efter ny evaluering af læreruddannelsen.

 • Nyheder 11. januar 2019

  Debat: Sammenhold er vores DNA

  Fællesskabet i fagbevælsen er centralt, hvis man skal finde fælles løsninger ved OK21. Det skriver de offentlige fagforbund i et debatindlæg.

 
1 2 3 4 5 ... 15
Næste ›