Nyhedsoversigt

 • Nyheder 03. juni 2016

  Afgørelse i Arbejdsretten: Eleverne er de egentlige tabere

  I dag faldt der dom i Arbejdsretten i den sag, Danmarks Lærerforening har rejst om, at KL har været illoyal i sine udmeldinger til kommunerne om et af 15 initiativer i det aftalte politiske papir om arbejdstid fra OK15.

 • Pressemeddelelser 01. juni 2016

  Ministeren sender et vigtigt signal til lærerne

  Danmarks Lærerforening hilser det velkomment, at undervisningsministeren nu søger en afklaring i forhold til de mål, der er sat for folkeskolens undervisning. Debatten om Fælles Mål har vist, at der er behov for større tydelighed om målene status.

 • Nyheder 31. maj 2016

  4 ud af 5 lærere mangler tid til forberedelse

  Både lærere og deres ledere mener, at der mangler tid til forberedelse af undervisningen. Det skriver Politiken på baggrund af en medlemsundersøgelse fra Danmarks Lærerforening.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 31. maj 2016

  Debat: Lad flygtningebørn blive i folkeskolen - det betaler sig

  Politiken bringer i dag et debatindlæg af formand for Danmarks Lærerforening Anders Bondo Christensen om regeringens nye særlov, der bliver behandlet i Folketinget i denne uge.

 • Nyheder 27. maj 2016

  Medlem af Hovedstyrelsen Erik Cloyd Ebsen er død

  Hovedstyrelsesmedlem i Danmarks Lærerforening Erik Cloyd Ebsen er død 56 år gammel.

 • Pressemeddelelser 11. maj 2016

  Inklusionsrapport: Gode anbefalinger, men også behov for handling

  Pressemeddelelse: Rapporten rummer mange gode anbefalinger, men det er nødvendigt med konkrete initiativer, som lærerne kan bruge i hverdagen. Der er brug for handling, for at ambitionen om reel inklusion skal blive en succes, mener Danmarks Lærerforening.

 • Nyheder 11. maj 2016

  Landsdækkende demonstration mod omprioriterings-bidraget torsdag d. 12. maj

  I morgen torsdag bliver der i 72 af landets 98 kommuner afholdt demonstrationer samtidigt. Med det landsdækkende opråb bliver der sagt nej tak til milliardbesparelser på den borgernære velfærd - nej tak til omprioriteringsbidraget.

 • Nyheder 10. maj 2016

  Debat: Kom ud og se virkelighedens velfærd, Ove Kaj Pedersen

  Debatindlæg bragt i Dagbladet Politiken d. 7. maj, skrevet af DLF sammen med fire andre faglige organisationer FOA, HK Kommunal, BUPL og Dansk Socialrådgiverforening. Deltag i debatten på Facebook.

 • Nyheder 09. maj 2016

  Debat: Velfærden halter

  Vi må sammen modarbejde de kvalitetsforringelser, der sker, når der bliver skåret i ressourcerne. Det er budskabet fra Danmarks Lærerforening, BUPL, HK Kommunal og Dansk Socialrådgiverforening i et debatindlæg bragt i Jyllands-Posten søndag.

 • Nyheder / DLF på dagsordenen 04. maj 2016

  Underskrifterne strømmer ind: Flygtningebørn skal have ret til undervisning i folkeskolen

  Stor opbakning til underskriftsindsamlingen "ALLE børn har ret til undervisning i folkeskolen". Det er konklusionen mindre end 24 timer efter lanceringen af en landsdækkende annoncekampagne samt underskriftsindsamling. 5.500 danskere har allerede skrevet under.