Nyhedsoversigt

 • Nyheder 17. december 2018

  En bedre læreruddannelse giver dygtigere elever

  Et kvalitetsløft af læreruddannelsen er helt afgørende, skriver formanden for DLF's undervisningsudvalg, Jeanette Sjøberg, i et debatindlæg.

 • Nyheder 13. december 2018

  DLF: Lærere skal være kandidater i didaktik

  Læreruddannelsen har behov for et kvalitetsløft, skriver formand for DLF's undervisningsudvalg Jeanette Sjøberg i et debatindlæg.

 • Nyheder 04. december 2018

  Vær med til at lave DLFs folkeskoleideal

  Vil du være med til at formulere Danmarks Lærerforenings folkeskoleideal? Så kom og giv dit besyv med på et af de fem medlemsmøder, som DLF holder i januar og februar

 • Pressemeddelelser 29. november 2018

  Danmarks Lærerforening og Erik Schmidt har vundet i Østre Landsret

  Landsretten fastslår, at Odense Kommunes advarsel var uberettiget, og at Erik Schmidts opførsel var berettiget i den givne situation. ”En sejr for ytringsfriheden,” siger Anders Bondo Christensen.

 • Nyheder 29. november 2018

  Debat: Nej tak til voksende tavshedskultur i den offentlige sektor

  Vigtig indsigt fra engagerede medarbejdere risikerer at gå tabt, hvis offentlige ansatte presses til tavshed. Sådan lyder budskabet fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, og formand for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen i et fælles debatindlæg i Fyns Amt Avis i dag.

 • Nyheder 28. november 2018

  KL og DLF gør fælles status over Ny start-samarbejdet

  Avisen Danmark bragte i weekenden et interview med DLF-formand Anders Bondo og formand for KLs udvalg for børn og undervisning Thomas Gyldal

 • Nyheder 13. november 2018

  Bondo: Sådan bør Christiansborg hjælpe folkeskolen

  Ændringer i folkeskoleloven skal funderes på den viden, vi har fra forskningen og de fagprofessionelle, skriver Anders Bondo i et debatindlæg.

 • Nyheder 12. november 2018

  Medlemstilbud: Bliv meningsdanner

  Danmarks Lærerforening og Cevea søger 25 engagerede lærere til uddannelsen 'Lærer og meningsdanner' - skal det være dig eller en af dine kolleger? Så ansøg inden d. 9. december

 • Nyheder 12. november 2018

  Løntjek: Får du det rigtige i løn?

  Selv en lille fejl på lønsedlen kan koste dig dyrt. Få tjekket din lønseddel og find ud af, om du får den løn, du har krav på, når Danmarks Lærerforening sætter fokus på løntjek i uge 46 og 47

 • Nyheder 08. november 2018

  Medlemstilbud: Åbent for booking af ferieboliger

  Er du interesseret i at leje en af DLFs ferieboliger i 2019? Så kan du som medlem afgive dit ønske nu og frem til d. 2. december.