Nyhedsoversigt

 • Nyheder 29. november 2018

  Debat: Nej tak til voksende tavshedskultur i den offentlige sektor

  Vigtig indsigt fra engagerede medarbejdere risikerer at gå tabt, hvis offentlige ansatte presses til tavshed. Sådan lyder budskabet fra formand for Danmarks Lærerforening, Anders Bondo Christensen, og formand for Dansk Sygeplejeråd, Grete Christensen i et fælles debatindlæg i Fyns Amt Avis i dag.

 • Nyheder 28. november 2018

  KL og DLF gør fælles status over Ny start-samarbejdet

  Avisen Danmark bragte i weekenden et interview med DLF-formand Anders Bondo og formand for KLs udvalg for børn og undervisning Thomas Gyldal

 • Nyheder 13. november 2018

  Bondo: Sådan bør Christiansborg hjælpe folkeskolen

  Ændringer i folkeskoleloven skal funderes på den viden, vi har fra forskningen og de fagprofessionelle, skriver Anders Bondo i et debatindlæg.

 • Nyheder 12. november 2018

  Medlemstilbud: Bliv meningsdanner

  Danmarks Lærerforening og Cevea søger 25 engagerede lærere til uddannelsen 'Lærer og meningsdanner' - skal det være dig eller en af dine kolleger? Så ansøg inden d. 9. december

 • Nyheder 12. november 2018

  Løntjek: Får du det rigtige i løn?

  Selv en lille fejl på lønsedlen kan koste dig dyrt. Få tjekket din lønseddel og find ud af, om du får den løn, du har krav på, når Danmarks Lærerforening sætter fokus på løntjek i uge 46 og 47

 • Nyheder 08. november 2018

  Medlemstilbud: Åbent for booking af ferieboliger

  Er du interesseret i at leje en af DLFs ferieboliger i 2019? Så kan du som medlem afgive dit ønske nu og frem til d. 2. december.

 • Nyheder 06. november 2018

  Bondo: Ny start i folkeskolen

  Kommuner og lærere har et fælles mål, og derfor skal samarbejdet styrkes centralt og lokalt, skriver Anders Bondo Christensen i et debatindlæg i Jyllands Posten.

 • Nyheder 31. oktober 2018

  Status på Ny Start-samarbejdet

  Kongressen havde en lang debat om status på det lokale samarbejde i kommunerne under overskriften ”Ny start”.

 • Nyheder 30. oktober 2018

  Nyt liv til folkeskoleidealet

  Arbejdet med folkeskoleidealet har været sat på pause under OK18-forløbet, men nu skyder kongressen en fornyet debat igang blandt medlemmerne.

 • Nyheder 30. oktober 2018

  Kongressen evaluerer OK18

  Hvad kan vi lære af forløbet omkring overenskomstforhandlingerne i foråret 2018? Hvad gik godt, og hvad kan gøres anderledes, næste gang der forhandles overenskomst? Det var temaet for en debat på Danmarks Lærerforenings kongres.