Nyhedsoversigt

 • Nyheder 27. februar 2018

  Del din løn på kvindernes kampdag

  Tal højt om din løn. Det kan skabe større ligeløn mellem kønnene. Sådan lyder opfordringen fra 38 fagforbund i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts.

 • Nyheder 24. oktober 2016

  Løntjek: Får du det rigtige i løn?

  Selv en lille fejl på lønsedlen kan koste dig dyrt. Få tjekket din lønseddel og find ud af, om du får den løn, du har krav på, når Danmarks Lærerforening sætter fokus på løntjek i uge 43-46.

 • Nyheder 12. december 2014

  DLF vinder sag i Højesteret: Lærere ER ansat af kommunen

  Når en lærer overflyttes til en anden skole i samme kommune – hvad enten det er tvunget eller efter eget ønske – er læreren fortsat ansat i samme stilling. Det betyder, at medarbejderen bevarer sin ansættelsesanciennitet. Det er resultatet af højesteretsdom, hvor Danmarks Lærerforening har fået medhold.

 • Nyheder 23. oktober 2014

  Har du styr på din lønseddel?

  Selv en lille fejl på lønsedlen kan koste dig dyrt. Få tjekket din lønseddel og find ud af, om du får den løn, du har krav på, når Danmarks Lærerforening sætter fokus på løntjek i uge 45 og 46.

 • Nyheder 12. maj 2014

  Skoleleder-rundspørge: Flere lærere ønsker deltid efter reform

  Hver femte skoleleder har fra lærerne fået flere ansøgninger end tidligere om at komme på nedsat tid. Grund til bekymring, lyder det fra lærernes formand.

 • Nyheder 31. marts 2014

  Thisted-tilstande

  En artikel i Jyllands-Posten i dag beskriver, hvordan forældre i Thisted må tage fri, hvis de vil tale med lærerne. Børne- og Familieforvaltningen i Thisted har meddelt forældrene, at der ikke er råd til at have samme fleksibilitet i lærernes arbejde som tidligere. Forvaltningen skal nemlig betale overarbejde, hvis lærerne arbejder uden for normal arbejdstid, og det er der ikke råd til.

 • Nyheder 06. januar 2014

  DLF: Lærerne kan se frem til højere løn

  Lærerne vil komme til at mærke en forskel på lønnen, når undervisningstillægget fra august i år igen udbetales separat, siger Gordon Ørskov Madsen, der er formand for overenskomstudvalget i DLF.

 • Nyheder 08. marts 2013

  Konflikt-ABC: Få svar på dine spørgsmål

  Danmarks Lærerforening er klar med en oversigt på dlf.org, hvor man kan finde svar på spørgsmål om lockout og konflikt. Siden opdateres jævnligt med nye spørgsmål/svar fra kredsene.

 • Nyheder 04. marts 2013

  DLF afholder TR-stormøde i morgen

  TR-stormødet i morgen skal bruges til at informere om de igangværende forhandlinger og styrke sammenholdet i foreningen, skriver DLF til foreningens tillidsrepræsentanter.

 • Nyheder 28. februar 2013

  Konflikt skaber ikke en bedre skole

  Danmarks Lærerforening opfordrer til fortsatte forhandlinger for at undgå en konflikt, som kan kaste folkeskolen ud i kaos. Opfordringer kommer efter KL’s lockout-varsling i dag.